Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes är färdiginspelad

Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes är färdiginspelad

07 november 2022 kl. 08:11

Men vi får vänta länge till premiären

Inspelningen till kommande "Hunger Games: Songbirds and Snakes" är nu färdigspelad men fortfarande är det ett år kvar tills det är dags för biopremiär.

Föregångaren till Hunger Games-filmerna, The Ballad of Songbirds and Snakes, är nu färdiginspelad konstaterar Rachel Regler i ett Twitterinlägg. Inspelningen påbörjades i Berlin i början av juni i år och Francis Lawrence höll återigen i regityglarna. Manuset till filmen är skrivet av Michael Arndt och Michael Lesslie efter Suzanne Collins populära bok.

I filmen får vi se skådespelare som Tom Blyth, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Viola Davis, Burn Gorman, Jason Schwartzman och Fionnula Flanagan för att nämna några.

Från nya Hunger Games
Foto: Lionsgate.

Vad filmen kommer att handla om:

År innan han skulle bli Panems tyranniska president, är 18-årige Corlanus Snow det sista hoppet för sin bleknande släkt. Den tidigare stolta familjen har börjat förfalla i en efterkrigsstad. När den tionde upplagan av det årliga Hungerspelet närmar sig med stormsteg blir den unge Snow orolig när han får i uppdrag att vara mentor åt Lucy Gray Baird en ung kvinna från det fattiga distrikt 12.

Se teasern till filmen här nedan:

Premiären är satt den 17 november 2023

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL