Don't Worry Darling

Florence Pugh och Harry Styles i trailer för thrillern Don't Worry Darling

Uppdaterad 12 maj 2022 kl. 11:05 | Publicerad 03 maj 2022 kl. 17:05

Olivia Wilde i regi för psykologiska thrillern "Don't Worry Darling"

I en ny trailer för den stjärnspäckade psykologiska thrillern "Don't Worry Child", av Olivie Wilde, får vi bland annat se artisten Harry Styles och stjärnan Florence Pugh samspela.

I den kommande psykologiska thrillern Don't worry Darling följer vi hemmafrun Alice (Florence Pugh) och hennes likartade vänner, som lever i ett utopiskt experimentellt samhälle i 50-talets USA. När Alice börjar ifrågasätta sin mans arbete raseras den drömska fasaden samtidigt som mörka hemligheter kommer upp till ytan. 

Se trailern här: 

Booksmart-regissören Olivia Wilde bakom filmen

Olivia Wilde, som regisserar filmen, är van vid att röra sig både framför och bakom kameran. Hon har tidigare skådespelat i Tron: Legacy (2010) och The Lazarus Effect (2015) bland andra, samtidigt som hon bland annat regisserat den hyllade komedin Booksmart (2019). Om det nuvarande projektet Don't Worry Darling säger hon att filmen tar upp frågan "vad skulle det ta för dig att ge upp ditt liv för att göra det som är rätt?", hon berättar också att filmen är ett kärleksbrev till filmer som The Matrix (1999) och Inception (2010). Det rapporterar The Hollywood Reporter

I Don't Worry Darling kommer vi bland annat att få se artisten Harry Styles, som tidigare uppvisat sin skådespelartalang i den Oscarsvinnande Dunkirk (2017). Styles får sällskap av stjärnskottet Florence Pugh (Midsommar, Unga Kvinnor), Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) och Gemma Chan (Eternals, Crazy Rich Asians). 

Don't Worry Darling har biopremiär den 23e September. 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL