Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tre nya skådespelare till Mr. and Mrs. Smith-serien

Tre nya skådespelare till Mr. and Mrs. Smith-serien

Kristian Andersson | Nyhet
03 juli 2022
Kristian Andersson | Nyhet
03 juli 2022

Kommer senare till Amazon

Det kanske har varit ganska tyst om serien, men nu verkar det som att projektet rör sig åt rätt håll då tre nya och ganska kända skådespelare har anslutit sig till produktionen.

Mr and Mrs Smith hade sin filmpremiär 2005, då stod Simon Kinberg för manus och Doug Liman för regi. Nu arbetar Amazon Studios på en ny version av den flippade actionkomedin, som denna gången görs av Francesca Sloane.

I filmen fick vi se part John och Jane Smith, som är gifta och har byggt upp ett liv tillsammans. De blir minst sagt förvånade när de förstår att de båda är yrkesmördare fast för olika "firmor". Värre blir det när de båda får i hyrs av respektives firmor för att mörda varandra.

Huvudrollerna kommer i serieversionen att spelas av Daniel Glover och Maya Erskine.

Nu rapporterar Variety, att flera nya skådespelare knutits an så som Paul Dano, John Turturro och Michael Coel.

Mr and Mrs Smith
Brad Pitt och Angelina Jolie - Mr & Mrs Smith 2005. Foto: 20th Century Fox.

John Turturro:

Är en skådespelare som kanske inte behöver en större introduktion, han har medverkat i flera hyllade filmer och jobbat med bröderna Coen i filmer som Burton Fink och The Big Lebowski, nu är han aktuell i Guillermo del Torros kommande Pinocchio

Paul Dano:

Det senaste projektet han medverkat i var som Riddler i The Batman där han bland annat spelade mot Robert Pattinson, men han har även gjort flera minnesvärda roller som i There Will Be Blood, Little Miss Sunshine och Prisoners. Vi bör också berätta att han just nu jobbar tillsammans med filmmästaren själv, nämligen Steven Spielberg med The Fabelmans.

Michael Coel:

Är kanske vad man ska kalla en ny stjärna, som har medverkat i bland annat Star Wars: The Last Jedi och I May Destroy You, men ännu inte haft några större roller. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL