Filmtopp International rekryterar före detta Viaplay-medarbetare

Filmtopp International rekryterar före detta Viaplay-medarbetare

Filmtopp
17 oktober 2023 kl. 15:10

Jennifer Carlswärd rekryteras som projektledare

Filmtopp International kan presentera Jennifer Carlswärd som ny projektledare. Jennifer tillträdde i oktober och kommer senast från en roll inom PR och marknadsföring på Viaplay.

Stockholm, Sverige – 17 oktober 2023

Filmtopp International är glada att meddela den senaste tillsättningen i sitt team, Jennifer Carlswärd, som har anslutit sig som projektledare. Jennifer tillträdde sin nya roll i oktober och kommer att spela en central roll i att öka Filmtopps digitala och fysiska närvaro.

Med en bakgrund som projektledare inom PR och marknadsföring på Viaplay och en imponerande erfarenhet inom projektledning och affärsutveckling efter studier på Handelshögskolan i Stockholm, är Jennifer väl rustad att ta Filmtopp till nya höjder. Jennifer kommer att vara baserad i Stockholm och ha fokus på att stärka Filmtopps närvaro på plats och digitalt. Hon kommer även ha en roll som skribent och kommunikatör, och kommer att bevaka evenemang och händelser i Stockholmsområdet.

–     Filmtopp.se är en av Sveriges främsta nyhetssajter inom film och TV, som erbjuder dagliga uppdateringar om den senaste utvecklingen inom svensk och internationell tv och film. Med 2 miljoner läsare per månad, strävar Filmtopp Media efter att vara den främsta destinationen för film- och TV-journalistik, med ett brett utbud av recensioner, tips och branschnyheter, som håller den hängivna publiken informerad och engagerad.

Jennifer Carlswärd ser fram emot sitt nya uppdrag och säger: “Filmtopp är en viktig destination för film- och TV-journalistik. Vi inhämtar information från digitala kanaler som aldrig förr och Filmtopp är en destination som uppskattas enormt av alla film och TV-älskare. Jag brinner för affärsutveckling och är hedrad att få ansluta till teamet för att stärka närvaron både digitalt och på plats i Stockholm.”

För mer information och pressförfrågningar, vänligen kontakta: kontakt@filmtopp.se.

NÄSTA ARTIKEL