Filmtopp lanserar nya funktioner och vyer

Filmtopp lanserar nya funktioner och vyer

Filmtopp
24 november 2023 kl. 18:11

Förbättrad upplevelse för sajtens besökare

Filmtopp International kan nu presentera flera nya funktioner och vyer, som har lanserats på sajten för en förbättrad och mer levande användarupplevelse.

Filmtopp.se har den senaste tiden introducerat flera förändringar som ska göra besökares upplevelse på sajten ännu mer trivsam än tidigare. De nya funktioner som tillkommit är bland annat tänkta att göra det enklare för besökare att hitta tips och höjdpunkter på sajten. Nya vyer ska dessutom göra artikelinnehållet överskådligare och ge ett mer levande intryck på sajten.

Förbättringarna på sajten innefattar:

  • Ny listvy över veckans mest lästa artiklar
  • Ny listvy över de populäraste tipsartiklarna från redaktionen
  • Överskådligare och mer levande design av olika artikelkategorier
  • En helt ny landningssida för nyheter
  • En mer slimmad och lättnavigerad toppmeny
  • Realitytopp – all TV och reality på ett och samma ställe

Användarupplevelsen i fokus

Filmtopps strävan efter att bli Sveriges bästa film- och tv-sajt innefattar inte enbart att skriva de mest läsvärda artiklarna, utan också en behaglig användarupplevelse för alla som besöker hemsidan. För att göra vistelsen på Filmtopp.se mer trivsam har en rad förändringar genomförts den senaste tiden.

Toppmenyn har exempelvis gjorts mer lättöverskådlig med tydligare kategorisering för att göra det enklare att hitta på sajten. En ny design för hur artiklar inom olika artikelkategorier presenteras har också introducerats, även det för att göra innehållet lättöverskådligt för besökare, men också för ett mer levande intryck.

Filmtopp lanserar nya funktioner och vyer

Nya funktioner och vyer

Veckans mest lästa – artiklarna du inte får missa

En stor mängd nya artiklar publiceras på Filmtopp.se varje dag och det är lätt hänt att man missar någon av dem. Med det i åtanke har vi lanserat en ny listvy som innehåller veckans mest lästa artiklar. Veckans mest lästa-listan hjälper dig att snabb och enkelt hitta de populäraste artiklarna.

Tips från Filmtopp – hitta de hetaste tipsen

Det är en utmaning att hålla koll på alla nya premiärer och dolda guldkorn på streamingtjänsterna (och på TV), vilket gjort tipsartiklar till en vanligare metod för att välja vad man ska titta på härnäst. Tipsartiklar är ett av Filmtopps huvudfokus och nu kan du enkelt hitta de senaste och populäraste tipsen med hjälp av vår nya listvy på sajten.

Alla nyheter samlade på ett ställe

För dig som vill scrolla bland sajtens artiklar med så få distraktioner som möjligt har Filmtopp skapat en separat landningssida för nyhetsrelaterat innehåll. Du hittar enkelt till samlingssidan genom att klicka på "Nyheter" i menyn.

Filmtopp lanserar realitytopp – en samlingsplats för TV-älskarna

Realitytopp

Nyligen lanserade Filmtopp även Realitytopp, en samlingsplats för allt TV- och realityrelaterat innehåll på sajten. Den nya plattformen skapar en tydligare uppdelning mellan det filmutbudet och TV-utbudet, vilket gör det enklare för Filmtopps besökare att hitta typen av artiklar som intresserar just dem. Du kan läsa mer om lanseringen av Realitytopp här.

Utforska gärna Filmtopp.se och de nya funktionerna – och var inte rädd att kontakta oss på kontakt@filmtopp.se med eventuell feedback.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL