Paul Feig regisserar ny Netflixfilm

Paul Feig regisserar ny Netflixfilm

Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 03 juni 2020 kl. 12:06

Paul Feig jobbar på tonårsfilm för streamingjätten.

Regissören Paul Feig arbetar nu på en Netflixfilm som baseras på en sagobok för tonåringar, "The School for Good and Evil".

Paul Feig
Paul Feig. Foto: Jamie Ferguson.

Paul Feig ligger bakom filmer som Spy och A Simply Favor. Nu har han åtagit sig uppdraget att göra en tonårsfilm åt Netflix. Filmen ska baseras på en bok vid namn The School for Good and Evil, som är skriven av Soman Chainani

I projektet får vi följa vännerna Sophie och Agata, som ska plugga på skolan en annorlunda skola. Här lär de nämligen upp vanliga pojkar och flickor till att bli hjältar eller skurkar.

Sophie hoppas att hon hamnar på linjen där de lär upp de goda, så hon kan följa i Askungen och Snövits fotspår. Agatha tycker att hon bäst passar bland de onda. Men av någon konstig anledning så hamnar Sophie på den onda linjen medan Agatha hamnar på den goda. Något tycks helt enkelt blivit fel.. eller?

Manuset baseras på boken The School for Good and Evil och kommer skrivas om till manus av David Magee och Laura Solon. Laura Fischer, Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Name Startz och Feig själv kommer producera berättar Hollywood Reporter.

 

Är du sugen på en tonårsfilm av Netflix?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL