Nu på bio

Det senaste på biofronten!

F9.

Fast and Furious 9 slår biorekord i pandemin

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 maj 2021

Har släppts i åtta länder redan.

Pandemin har slagit hårt mot bion. Men nu börjar fler filmer rulla ut och en av filmerna som går bra är "Fast and Furious 9" som redan slagit nytt pandemirekord.

Fortsättningen på "Fast and Furious"-franchisen har skjutits upp flera gånger på grund av pandemin. Men nu är den släppt på bio i åtta olika länder och redan ska den enligt Screen Rant ha slagit nytt biorekord under pandemin.

F9, som är filmens officiella titel, väntas dra in totalt 160 miljoner dollar under öppningshelgen som började i fredags. Totalt har den redan dragit in 127, varav 105 av dem bara i Kina. Det innebär att den redan har slagit Godzilla vs. Kongs rekord på 121 över en öppningshelg under pandemin.

Fast and Furious-franchisen fortsätter att expandera och F9 blir totalt den tionde filmen i franchisen med spinoff-filmen Hobbs & Shaw medräknat. I huvudserien är det den nionde i turordningen.

Den nionde filmen ser återigen Dom och gänget i knipa när hackern Cypher från förra filmen anlitar Doms brorsa för att besegra honom. Galen jakt över jorden inleds som givetvis inkluderar snabba bilar.

Läs också om att Rebecca Ferguson gör dystopisk serie för Apple.

NÄSTA ARTIKEL