Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Chris Rock i säsong fyra av Fargo

Fargo överraskar med ny säsong

Jonathan Smeds | Nyhet
18 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
18 februari 2022

Får en femte säsong

Efter att den senaste säsongen av "Fargo" sändes 2020 har det varit väldigt tyst kring serien, men nu kan alla tittare vara lugna. En femte säsong är beställd och officiellt under produktion.

Fargo har under sina fyra säsonger långa livsspann blivit en väldigt omtyckt serie, och vunnit priser på prestigefyllda galor som Golden Globe Award och Emmy-galan. Att det blir långa mellanrum mellan säsongerna är inte något nytt, mellan säsong två och tre tog det 18 månader. Efter det fick fans vänta över tre år på den fjärde säsongen, som gavs ut 2020.

Chris Rock i säsong fyra av Fargo
Chris Rock i senaste säsongen av Fargo. Foto: FX

Eftersom serien fortsätter med sitt antologi-format kommer säsong fem innehålla både nya skådespelare och en ny handling. Det är i nuläget inte mycket som är känt om den nya säsongen, men FX berättar att den kommer utspela sig 2019. Som en liten teaser har man också ställt följande fråga kopplat till säsong fem: "När är en kidnapping inte en kidnappning, och tänk om din fru inte är din?"

– Vi kan inte vänta på att få ta del av när hans [Noah Hawley, Fargos skapare] visioner kommer till liv i säsong fem, tillsammans med våra partners på FX, kommenterade MGM representanten Michael Wright det hela i ett uttalande som Deadline tagit del av. 

När det blir säsongspremiär för Fargo har inte förkunnats ännu. Det finns just nu 41 avsnitt.

Alla fyra säsonger av Fargo går att streama på Viaplay.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL