Fantastiska vidunder 3 har fått ett namn och premiärdatum

Fantastiska vidunder 3 har fått ett namn och premiärdatum

Emil Oscar Rasmussen
22 september 2021 kl. 18:32

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – då kommer den

Alla Harry Potter-fans har något att se fram emot till våren – då kommer ett nytt tillskott i "Fantastic Beasts"-filmserien när "The Secrets of Dumbledore" har premiär.

Den tredje "Fantastic Beasts"-filmen har fått det engelska namnet The Secrets of Dumbledore, och vi har dessutom fått ett premiärdatum för när det är dags att följa med Eddie Redmaynes Newt Scamander på ett nytt äventyr.

Warner Bros. har annonserat att Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore har premiär redan den 15 april 2022. Tycker du att det är en lång väntan dit kan du trösta dig med att filmen först var tänkt att få sin premiär i juli 2022.

Om filmen kommer att ha svensk biopremiär exakt den 15 april är inte bekräftat, men datumet som är annonserat är för den globala lanseringen av filmen, så vi kan åtminstone räkna med att det blir däromkring.

LÄS OCKSÅ: Harry Potter-filmerna rankade från sämst till bäst

I "The Secrets of Dumbledore" kommer vi utöver Redmayne att få återse bland andra Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler och Ezra Miller i deras roller. Rollen som Albus Dumbledore spelas återigen av Jude Law medan rollen som Gellert Grindelwald tas över av Mads Mikkelsen. Tidigare spelades karaktären av Johnny Depp.

LÄS OCKSÅ: Eddie Redmayne om påstridiga fans och Johnny Depp

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL