Fans splittrade om ny Pirates of the Caribbean: "Filmen blir meningslös"

Fans splittrade om ny Pirates of the Caribbean: "Filmen blir meningslös"

Emil Oscar Rasmussen
07 september 2023 kl. 15:09

Kluvna reaktioner på ny Pirates of the Caribbean – fansen vill ha tillbaka Johnny Depp

Häromdagen rapporterade Filmtopp om planerna på en ny "Pirates of the Caribbean"-film, som utvecklas av bland andra "The Last of Us"-skaparen Craig Mazin, och reaktionerna har varit lika många som de har varit blandade. Många är positiva till nyheten, medan andra är mer skeptiska.

 För några dagar sedan skrev Filmtopp om att The Last of Us- och Chenobyl-skaparen Craig Mazin avslöjat att han arbetar på en ny Pirates of the Caribbean-film åt Disney. Ett manus ska vara skrivet och enligt Mazin väntar alla partner nu bara på att fortsätta utvecklingen av filmen. Det enda som tycks stå i vägen för satsningen är den pågående strejken i Hollywood, som just nu lämnat projektet i limbo.

Filmtopps nyhet om en ny Pirates of the Caribbean har varit ett hett villebråd bland läsarna och reaktionerna har också varit många – och delade. På Facebook har artikeln delats och kommenterats flitigt. Medan en stor skara är ivriga på en ny film, är det andra som är betydligt mer skeptiska.

Fans splittrade om ny Pirates of the Caribbean: "Filmen blir meningslös"
Foto: Walt Disney.

Fans splittrade om ny Pirates of the Caribbean: "Filmen blir meningslös"

Bland de positiva reaktionerna hittar vi en stor mängd gillamarkeringar och kommentarer som "Spännande!" En kommentar som sticker ut som extra förväntansfull är skriven Nellie Ryen:

Kan detta bli annat än succé?

Hejaropen varvas som sagt också med en hel del skepsis:

Filmen blir meningslös och flopp om man inte får tillbaka Johnny Depp som Captain Jack Sparrow, skriver Danne Medvic, vilket också är en av de mest gillade kommentarerna.

Då blir det woke soppa då, konstaterar en allt annat än förväntansfull Gustaf Estberg.

En Facebook-användare sticker dessutom ut hakan ordentligt och menar på att en ny film av Craig Mazin inte kommer att vara värd att se, då tokhyllade The Last of Us "var så jävla dålig".

Vid sidan av påhejarna och skeptikerna finns också kategorin reaktioner som ställer sig mitt emellan båda läger. Eller helt utanför dem. Som användaren som kort och gott valt att kommentera "Och?"

Pirates of the Caribbean
Johnny Depps fans jagar honom för att övertala honom att vara med i en ny film. Foto: Walt Disney.

Men rörande överens om en sak – de vill ha Johnny Depp tillbaka

En sak verkar de allra flesta fans dock vara överens om, och det är att de vill återse Johnny Depp i den ikoniska rollen som Jack Sparrow. I Filmtopps kommentarsfält på Facebook har en stor mängd användare uttryckt eller antytt att de enbart är intresserade av en ny film om den inkluderar Depp och hans älskade karaktär.

Hur det blir med den saken återstår att se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL