Brad Pitt får roll i Quentin Tarantinos sista film

EXTRA: Quentin Tarantino lägger ner sin tionde film – ingen “The Movie Critic“

Axel Diedrichs
18 april 2024 kl. 08:04

Det här såg vi inte komma

Enligt exklusiva rapporter från tidningen Deadline har Quentin Tarantino svängt om helt. "The Movie Critic" blir inte längre hans tionde och sista film.

Under en längre tid har det släppts detaljer om Quentin Tarantinos tionde film, som såg ut att bli The Movie Critic. Den skulle utspela sig i Kalifornien på 1970-talet och följa en filmrecensent som jobbar på en porrblaska. Med sig hade han Brad Pitt och det ryktades även om en roll till Tom Cruise, men nu har regissören alltså ändrat sig för att istället välja en annan sista film, detta rapporterar tidningen Deadline.

Sköt upp inspelningen

Enligt de uppgifter till Deadline var Tarantino inte helt nöjd med manuset innan det var dags att börja inspelningen. Han började skriva om det vilket ledde till fördröjningar, och nu ska han alltså känna att The Movie Critic inte längre är det rätta projektet att sätta punkt för sin karriär på.

Det här är förstås den största chocken Tarantino gett oss sedan The Hateful Eight när han först valde att skrota projektet efter att personer innanför produktionen hade läckt manuset på nätet. Den gången ändrade han sig däremot för att trots sin besvikelse fullfölja projektet. Om han kommer att göra en U-sväng och återuppta The Movie Critic återstår att se, men enligt Deadline ska han nu tillbaka till ritbordet för att ta fram idén till sin tionde och sista film.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker runt Quentin Tarantinos kommande projekt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL