Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXTRA: Marvelserien Luke Cage läggs ner

EXTRA: Marvelserien Luke Cage läggs ner

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
20 oktober 2018
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
20 oktober 2018

Netflix säger adjö till "Luke Cage".

sommarens serier
Foto: Netflix.

Netflix lägger ner sin hyllade Marvelserie "Luke Cage" med omedelbar verkan. Det blir ingen tredje säsong för den populäre superhjälten.

Variety rapporterar att Netflix skrotar sina planer på en tredje säsong av Luke Cage; den populära serien om Marvelhjälten med samma namn. Serien läggs ner med omedelbar verkan och någon officiell anledning har ännu inte presenterats.

Luke Cage är inte heller den enda Marvelserien som Netflix väljer att lägga ner. Förra veckan fick vi veta att även Iron Fist har gått samma öde till mötes.

Anledningarna till varför Netflix väljer att lägga ner dessa serier går än så länge bara att spekulera i, men frågan är om det verkligen är en slump att de stryps åt i samma veva som Disney växlar upp sitt arbete med sin streamingtjänst Disney Plus.

Disney Play ska nämligen ha ensamrätt på att visa flera av Disneys produktioner och som bekant äger Disney Marvel Studios sedan uppköpet 2009. Samtidigt har Disney varit tydliga med att detta inte påverkar just Luke Cage som produceras av dem åt Netflixs vägnar.

Vad tycker du om beslutet av att lägga ner "Luke Cage"?

NÄSTA ARTIKEL