Vinnarna på Cannes filmfestival 2022

EXTRA: Charlbi Dean från Triangle of Sadness är död

Filmtopp
Uppdaterad kl. 19:39 | Publicerad 30 augusti 2022 kl. 19:06

Stjärnan blev 32 år gammal

I dag släpptes trailern till Ruben Östlunds film "Triangle of Sadness". Nu nås vi av nyheten att en av filmens stjärnor, Charlbi Dean, har gått bort.

Den 7 oktober är det premiär för Triangle of Sadness, som redan vunnit Guldpalmen på Cannes Filmfestival i år. Samma dag som trailern släppts kan vi nu meddela att en av filmens huvudrollsinnehavare, Charlbi Dean, har avlidit. Hon blev 32 år gammal. 

I den kommande filmen som regisseras av Ruben Östlund följer vi det unga modellparet Carl (Harris Dickinson) och Yaya (Charlbi Dean). Berättelsen tar avstamp i modevärldens finrum och fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten (Woody Harrelson). Allt avslutas på en öde ö där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ned.

Tidningen Deadline bekräftar att den sydafrikanska skådespelaren och modellen Charlbi Dean nu är död. Hennes bortgång ska ha kommit plötsligt på ett sjukhus i New York till följd av en oväntad sjukdom. Hon var sedan en tid tillbaka förlovad med modellen Luke Volker.

Förutom "Triangle of Sadness" var Charlbi Dean även känd för TV-serien "Black Lightning" där hon spelade karaktären Syonide. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL