Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ewan McGregor nära comeback som Obi-Wan – i Disneyserie

Ewan McGregor nära comeback som Obi-Wan – i Disneyserie

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 augusti 2019
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 augusti 2019

Fansen som saknar Obi Wan kan äntligen komma att få se comebacken.

Ewan McGregor spelade Obi-Wan i episod 1-3, som rullade på biograferna under början av 2000-talet. Nu kan skådespelaren komma att reprisera sin roll, men den här gången i en serie.

Det har varit många spekulationer kring en film om Obi-Wan Kenobi, men de dog när Han Solo-filmen floppade på bio och Disney lovade att lägga mer tid på filmerna, istället för att spotta ut en om året. Nu rapporterar TheWrap att Ewan McGregor, som spelade jedin i tre av biofilmerna, är i förhandlingar om att återvända till rollen. Den här gången vore det dock i serieformat på Disneys kommande streamingtjänst Disney+.

Serien med Obi-Wan Kenobi skulle bli den tredje i ledet som är i live action-format. Vi vet sedan tidigare att The Mandalorian med Game of Thrones-stjärnan Pedro Pascal är på väg och att bolaget utvecklar en serie som kretsar kring Rogue One.

Disney vill ännu inte ge några kommentarer på det omtalade Obi-Wanprojektet, men flera amerikanska tidningar uppger att det är nära att gå i lås.

Se den fejkade, men ack så välgjorda, trailern till den påhittade filmen "Kenobi", som hängivna fans gjort. Visst får den en att vilja se berättelsen om Obi-Wan!

NÄSTA ARTIKEL