Evin Ahmad i karatefight med David Hellenius

Evin Ahmad i karatefight med David Hellenius

Axel Diedrichs
22 oktober 2023 kl. 12:10

Vild sketch när filmstjärnan gästar

Evin Ahmad är en av dagens gäster i "Hellenius hörna" på TV4. I en sketch får vi se henne spöa upp programledaren David Hellenius.

I kväll är det dags för ett nytt avsnitt av det populära talk show-programmet Hellenius hörna som har vanan att förse tittarna med spännande gäster. I det nya avsnittet får vi se den hyllade skådespelaren Evin Ahmad ta plats på soffan. För det mesta är allting som det verkar, men i ett segment får vi se när hon bjuder programledaren David Hellenius på en karatefight som heter duga.

Evin Ahmad i karatefight med David Hellenius
Foto: TV4.

Evin Ahmad i karatefight med David Hellenius

Det har varit en framgångsrik period för Evin Ahmad som följt upp Snabba Cash med nästa Netflix-succé, den engelskspråkiga miniserien Who is Erin Carter? som toppat streamingtjänstens internationella tittarsiffror (läs Filmtopps recension av serien här). I kvällens avsnitt av Hellenius hörna pratar hon närmare om produktionen och vad den betytt för henne.

Vidare berättar Evin om hur det går till när man gör actionscener på hög nivå. Det leder oss in på en sketch där David får ta del av Evins dagliga förberedelser genom att gå i hennes karateskola. Men det som skulle vara en vanlig lektion visar sig istället vara något helt annat. Tagen på bar gärning, får han nämligen rejält med spö av stjärnan. Efteråt får han motvilligt lova att dyka upp på nästa lektion.

Resterande gäster i kvällens avsnitt

Förutom Evin Ahmad ser vi även när skiddrottningen Jonna Sundling berättar om sina framgångar, och en skojfrisk Orup som utsätter David för en blåsning. Dessutom framför han sin klassiska låt Regn hos mig.

"Hellenius hörna" sänds på TV4 och TV4 Play klockan 20:00.

NÄSTA ARTIKEL