Everdahl och Karlsson

Everdahl & Karlssons film TV släpper sin första livepodd

Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:15 | Publicerad 20 mars 2023 kl. 15:15

Det dröjde 155 avsnitt men i dag släpper Everdahl & Karlssons film TV sin första livepodd. Filmen som har fått den stora äran att markera debuten är ingen mindre än William Friedkins "The French Connection".

Den 3 oktober visade Everdahl & Karlssons film TV – i samarbete med Filmtopp.se – William Friedkins hårdnackade snutklassiker The French Connection (1971) på Biograf Zita i Stockholm. Efter visningen diskuterade de filmen och öppnade upp för frågor från publiken.

Nu är det dags att ta bootleginspelningen från poddens uppskattade möte med publiken och addera den till Everdahl & Karlssons officiella katalog. Avsnitt #155: Klassikersamtal om The French Connection går det nu att streama i valfri poddapp.

Everdahl & Karlssons film TV
Trion är samlad på scenen. Foto: Filmtopp Int.

Nytt datum annonserades

– Det är ett unikt tillfälle att höra vårt snack som det faktiskt låter, utan ljudillustrationer från filmen och bortklippta tankepause, säger Johan Andreasson från Everdahl & Karlssons film TV.

Den som vill få den fullständiga upplevelsen och se podden diskutera film i realtid kan ringa in den 11 maj i kalendern. Då visas och diskuteras Aki Kaurismäkis klassiker Mannen utan minne.

Och slå gärna lite på trumman för de kommande visningarna: Monterey Pop 24 april, med Lennart Wretlind, och Mannen utan minne 11 maj! Biljetterna till båda är släppta och kan beställas på zita.se

Om Everdhal & Karlssons film TV

I en värld sprängfull av streamingsajter, kabelkanaler och biografer med femton dukar behövs guider som Göran Everdahl och C-G Karlsson, kritiker kända från TV, och Johan Andreasson, tecknare och popkulturexpert.

De ser allt, hela tiden, och tipsar tipsar tipsar - så du kan plocka ut guldkornen. Plus trams, allvar, anekdoter. Och mer tips! Everdahl & Karlssons Film TV: podcasten som är DIN ENDA VÄN i film och streamingdjungeln!

Mer läsning

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL