Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
 Everdahl & Karlssons film & TV #157

Everdahl & Karlssons film & TV #157

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juni 2023

Wes Side Story

Everdahl & Karlssons film TV är podcasten som besvarar frågan som skakar oss alla: VAD SKA VI SE IKVÄLL?!

Johan, Göran och C-G är oense: är Wes Andersons nya Asteroid City en gripande film om tillvarons meningslöshet - eller ett exempel på just denna meningslöshet? Hårdingen från Reimersholme lägger inte fingrarna emellan... Vidare mot okänd mark: brittiska såpor!

Helena Bonham Carter spelar vardagsdivan Nolly och vi faller. Men vad har Mille Schmidt med saken att göra? Och Varför bad de inte Evans? Inte en såpa, utan en brittisk deckare som Johan sett, men ändå. Allt ska bli uppenbarat. I den ljuva sommarnatten! Eller annan valfri lyssningstid på dygnet.

I dagens avsnitt av Everdahl & Karlssons film TV är det dags att dissekera Wes Andersons nya film Asteroid City, som fick ett svalt betyg av Filmtopps Eric Diedrichs. När det kommer till poddtrion var både Johan Andreasson och C-G Karlsson kritiska mot filmen, medan Göran Everdahl var mer positiv.

 Betyg till Asteroid City

Johan Andreasson: 2 av 5 (inte speciellt starka)
C-G Karlsson: 2 av 5 (ganska starka)
Göran Everdahl: 4 (och en stark sådan)

Gemensamt betyg: 3 av 5

Om podcasten Everdahl & Karlssons film TV

Everdahl & Karlssons Film TV

När de inte pratar film för svenska folket i TV driver C-G Karlsson och Göran Everdahl filmpodden Everdahl & Karlssons film TV tillsammans med popkulturexperten Johan Andreasson. Och när det inte poddas bjuds det på artiklar och filmtips på Filmtopp.se.

OM PODCASTEN: I en värld sprängfull av streamingsajter, kabelkanaler och biografer med femton dukar behövs guider som Göran Everdahl och C-G Karlsson, kritiker kända från TV, och Johan Andreasson, tecknare och popkulturexpert.

De ser allt, hela tiden, och tipsar tipsar tipsar – så du kan plocka ut guldkornen. Plus trams, allvar, anekdoter. Och mer tips! 

Everdahl & Karlssons Film TV: podcasten som är DIN ENDA VÄN i film och streamingdjungeln!

TIPS: Här hittar du Everdahl & Karlssons filmtips!

 

NÄSTA ARTIKEL