Euphoria-stjärnan klar för nya Hunger Games

Euphoria säsong 3-inspelningen läggs på is – skulle påbörjats till sommaren

Ivar Sandberg
Uppdaterad 02 april 2024 kl. 09:04 | Publicerad 26 mars 2024 kl. 18:03

Men säsongen ser fortfarande ut att bli av

Inspelningen av tredje säsongen för det populära tonårsdramat ”Euphoria” skulle påbörjas i sommar, men har nu blivit uppskjuten tills vidare.

Den andra säsongen av det populära tonårsdramat Euphoria släpptes 2022 och nu två år senare ser vi fortfarande inte skymten av säsong 3. HBO håller dock fast i att den kommer att släppas. Tidigare var det sagt att säsongen skulle släppas någon gång 2025, men det är nu oklart när den nya säsongen kommer släppas eftersom inspelningen skjutits upp.

Euphoria säsong 3-inspelningen läggs på is – skulle påbörjats till sommaren
Foto: HBO.

Stjärnornas framgångar gör det svårt att planera

Enligt Variety är en stor anledning till varför säsongen har blivit så fördröjd är på grund av svårigheter att planera med sina större skådespelare. De menar att många av skådespelarna har blivit alltmer upptagna efter de första säsongerna, då deras popularitet ökat tack vare serien.

Bland de skådespelarna inkluderar större namn som Zendaya som nyligen varit med i Dune: Part Two (2024), Jacob Elordi som var skådespelare i Saltburn (2023), Sydney Sweeney som även har skådespelat i Madame Web (2024), och Hunter Schafer arbetat på Cuckoo (2024).

Euphoria-stjärnan Angus Cloud död – blev 25 år
Angus Cloud i "Euphoria". Foto: HBO.

Säsongen är fortfarande i manusfasen

Hollywood Reporter har pratat med skaparen av serien, Sam Levinson, som förklarar att manuset till serien fortfarande skrivs och att det funnits flera anledningar till att det har blivit så sent. Dels så var det en större period av 2023 som manuset inte kunde bearbetas alls på grund av författarstrejken i USA och därför är det oklart hur många avsnitt som ens kommer att finnas.

Det förklaras även att det funnits många problem internt då skådespelaren Angus Cloud, som spelade karaktären Fez, dog sommaren 2023 och författarna är osäkra på hur de ska fortsätta. Skaparen beskrevs även av gäststjärnan Colman Domingo som en person som skriver om, och om igen. Han berättar även att tredje säsongen kommer att rikta sig till att svara på mer existentiella frågor.

“Euphoria” streamar just nu på HBO Max. Filmtopp uppdaterar dig om alla "Euphoria"-nyheter.

Ivar Sandberg

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL