Erik Haag dissar Stjärnorna på slottet: "Tråkigt". Foto: Pär Bäckstrand/TV4.

Erik Haags diss mot Stjärnorna på slottet: "Tråkigt"

Axel Diedrichs
Uppdaterad 25 augusti 2023 kl. 06:17 | Publicerad 24 augusti 2023 kl. 14:15

När Erik Haag skapade rubriker i poddintervju

Nu spelas en ny vända av "Stjärnorna på slottet" in. När Erik Haag medverkade i Emil Perssons "Fördomspodden" lockade han fram en hel del skriverier när han kallade programmet "tråkigt".

När Stjärnorna på slottet återigen är aktuellt har en intervju med Erik Haag från tidigare i år dykt upp till ytan på nytt. Nämligen den han gjorde med Emil Persson och hans Fördomspodden i februari. I den diskuteras allt från hans roll som "historieätare" till exfrun Martina Haag.

Kommentarer om dels Martina Haag, men framför allt ett avslöjande om att han och Lotta Lundgren haft sex under SVT-inspelningen av Historieätarna, ledde till skriverier i flertalet svenska tidningar. Ett annat uppmärksammat segment i podcastavsnittet är det när Erik Haag skickar en pik till det folkkära programmet Stjärnorna på slottet.

Erik Haags diss mot Stjärnorna på slottet: "Tråkigt"
Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

Erik Haags diss mot Stjärnorna på slottet: "Tråkigt" 

I samband med ett samtal om att det finns saker man varken behöver eller vill få veta tar Erik Haag i Fördomspodden upp just Stjärnorna på slottet som ett typexempel. I den uppmärksammade intervjun berättar han om hur några dagar tidigare hade sett ett avsnitt av programmet och att han i efterhand tänkte att "det hade jag inte velat ha sett".

– Det var tråkigt. Hela grejen kändes tråkig, säger Erik Haag om Stjärnorna på slottet.

Passande nog sitter Emil Persson med en fördom om just Stjärnorna på slottet i bakfickan, som grundar sig i att det enbart är personer som tycker att de själva är stjärnor som tackar jag till att medverka i programmet.

– Nej, men så tycker jag, bekräftar Erik Haag då med ett skratt.

Om Erik Haag blivit tillfrågad om att medverka i Stjärnorna på slottet framgår inte i stunden, men vi lär alltså inte få se honom i programmet framöver.

Erik Haag gör sig även påmind med den nya säsongen av "Alla mot alla". Även om han inte är med, så var det han och frun Lotta Lundberg som vann den senaste vändan. 

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL