Pernilla Wahlgren tvingades avbryta TV-medverkan – sonen med hjärtproblem

Enorma stödet till Pernilla Wahlgren – efter beskedet om sonens hälsa

Filmtopp
27 september 2023 kl. 16:09

Tackar sina följare

Pernilla Wahlgren fick ställa in sin medverkan i "Efter fem" för att besöka sonen Theodor på sjukhuset, detta efter ett EKG-test. Nu tackar hon alla de följare som visat stöd.

TV-profilen Pernilla Wahlgren skulle ha suttit med Tilde de Paula Eby och andra gäster i Efter fem men efter ett samtal från sonen Theodor ställde hon genast in sin medverkan. Hans EKG-test på vårdcentralen hade nämligen visat avvikelser i hjärtat. Sedan hon sent på tisdagskvällen uppdaterade sina följare på Instagram om vad som försiggick, har det vällt in stöttande kommentarer.

Enorma stödet till Pernilla Wahlgren – efter beskedet om sonens hälsa
Bild via Pernilla Wahlgrens instagram.

Enorma stödet till Pernilla Wahlgren – efter beskedet om sonens hälsa

Det flimmer som visades på EKG-testet Pernilla Wahlgrens son Theodor gjorde verkar dock inte vara så farligt som först befarat. Hon berättar att man kallade in hjärtspecialist som kollade närmare på saken och då gjorde bedömningen att det är en förekommande avvikelse bland unga killar som ägnar mycket tid åt idrott. Hur som helst blev läget väldigt oroligt för Allsång på Skansen-profilen, som kände sig tvungen att hålla sina följare uppdaterade om varför hon saknades på TV.

– Ens barn kommer alltid först. Oavsett, skriver hon i ett inlägg som förklarar läget. Samtidigt fäktar hon av sådana som skrivit att hon inte dök upp i Efter fem på grund av "nonchalans" och "diviga fasoner".

Sedan dess har inlägget på Instagram fått över 80 000 gillamarkeringar och närmare 5000 stöttande kommentarer. "Åh så skönt att höra att han mår bra nu. Ja ens barn kommer alltid först. Kärlek till er alla!", skriver vännen Nanne Grönvall. "Men åh. Så skönt att det slutade väl", skriver Carina Bergfeldt som även hon är god vän med Pernilla. 

Bland alla de andra stöttande kommentarerna kan vi läsa följande:

– Exakt ett sådant samtal man inte vill ha. Så glad att allt gick bra. Jädrans ungar att oroa en hela tiden.

– Det är synd att du måste behöva förklara varför du inte är med på vissa tillställningnar, du har liksom 4 barn, det är en självklarhet att dom går före allt!

– Bedrövad hur folk kan dra en vidrig slutsats som ”nonchalans”. Familjen ALLTID först. You go girl.

– Oh fy...vilken pers. Tur det fixade till sig.

– Inget är viktigare än familjen. Allt annat är bara bonus i livet! Krya på honom.

– Familjen först, allt annat sen! De är de viktigaste vi har.

– Vilken chock! Så skönt att det togs på allvar och att ni fick lugnande besked.

Tackar för stödet

I dag fick vi se en överväldigad Pernilla tacka alla de vänner och följare som hört av sig till henne för att visa sitt stöd. I ett nytt inlägg från i eftermiddags skriver hon följande:

– Theo och jag tackar för all er fina omtanke…!! Man blir ju så fruktansvärt orolig när det handlar om ens barn - och så fruktansvärt lättad när allt går väl…!

NÄSTA ARTIKEL