Pernilla Wahlgren tvingades avbryta TV-medverkan – sonen med hjärtproblem

Pernilla Wahlgren tvingades avbryta TV-medverkan – sonen med hjärtproblem

Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:09 | Publicerad 27 september 2023 kl. 12:09

Skulle ha varit med i "Efter fem"

Tittarna trodde att de skulle få se Pernilla Wahlgren dyka upp i rutan under tisdagen, men så blev det inte. Hon berättar nu att det rörde sig om ett akut besök till Vårdcentralen där sonen Theo låg inlagd för EKG-test.

Många svenskar slog sig ned under tisdagen för att se Pernilla Wahlgren göra Tilde de Paula Eby och de övriga i studion sällskap i Efter fem. Men någon medverkan blev det inte. Programledaren skämtade då om att de "i vanlig ordning" får vänta på att profilen ska dyka upp. I natt lade Pernilla upp ett inägg på Instagram där hon förklarar att det fanns ett allvarligt skäl till att hon inte kunde närvara i programmet. Hon tar även tillfället i akt att skicka en pik mot de som tror att hon inte dök upp på grund av nonchalans.  

Pernilla Wahlgren tvingades avbryta TV-medverkan – sonen med hjärtproblem
Pernilla Wahlgren tillsammans med sonen Theo. Bild via Pernilla Wahlgrens Instagram.

Pernilla Wahlgren tvingades avbryta TV-medverkan – sonen med hjärtproblem

Med en bild från deras rum på Vårdcentralen berättar Pernilla Wahlgren att hon blev tvungen att släppa allt för att skynda sig till sonen Theo som låg inlagd för ett EKG-test, som hon fått veta visar avvikelser från hjärtat.

– Vi blev kvar där hela kvällen, och det gjordes ytterligare ett EKG som visade på avvikelse även där, så då togs det fler prover och vi fick invänta hjärtspecialist, skriver hon på Instagram.

Lyckligtvis verkar det inte röra sig om något allvarligt fel, som en hjärtmuskelinflammation. Istället verkar det handla om en naturlig avvikelse, vilket är vanligt bland idrottande killar. 

– Jag är EVIGT tacksam att vi kunde få åka hem med detta positiva besked i bagaget…!, skriver Pernilla på Instagram.

"Ens barn kommer alltid först"

När Pernilla Wahlgren avrundar sin uppdatering på Instagram passar hon på att förtydliga att hon inte på något plan struntade i att medverka i Efter fem:

– Så till alla er som trodde att jag inte gjorde mitt ”Hybris-gäng” sällskap i går hos Tilde på ”Efter Fem” pga nonchalans eller ”Diva-fasoner” som någon skrev – så vet ni nu anledningen. Ens barn kommer alltid först. Oavsett.

NÄSTA ARTIKEL