Nu på bio

Det senaste på biofronten!

En tredje A Quiet Place film på väg

En tredje A Quiet Place film på väg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 november 2020

Blir spinoff under John Krasinskis utveckling.

"A Quiet Place 2" når biograferna i april 2021. Därefter kommer vi att få se en spinoff som den första filmernas regissör och skådis John Krasinski knäckt idén till och producerar.

Vi väntar inte bara på den efterlängtade uppföljaren till monsterrysaren A Quiet Place. Nu rapporterar The Hollywood Reporter att en spinoff är på väg i form av en tredje biofilm med premiär under 2022. Filmen skrivs och regisseras av Jeff Nichols som tidigare gjort dramafilmen Mud med Matthew McConaughey.

I dagsläget vet vi bara att den tredje filmen kommer att utspela sig i samma universum som de två andra. Några närmare detaljer om handlingen och vilka som kommer att spela i den är ännu inte kända. 

I kommande A Quiet Place 2 måste familjen Abbott kliva ut i den skräckinjagande världen där monster jagar med hörseln. Men snart kommer de också få inse att det finns andra faror än dem att se upp för.

MER LÄSNING:

De mest motbjudande skräckfilmerna – förbjöds i flera länder

Filmhistoriens fånigaste monster

Vilket datum den tredje filmen (som ännu inte har någon titel) kommer att få sin biopremiär är inte bestämt. Förhoppningsvis vet vi det snart.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL