Efterlängtad biopremiär för superhjältefilmen The Flash

Efterlängtad biopremiär för superhjältefilmen The Flash

Sofie Landgren
14 juni 2023 kl. 09:00

Hyllad superhjältefilm

Barry Allen använder sin superhastighet för att förändra det förflutna, men hans försök att rädda sin familj skapar en värld utan superhjältar, vilket tvingar honom att tävla för sitt liv för att rädda framtiden.

Biopremiär för the flash 2023
Foto: Warner Bros.

The Flash, Batman, Superman och Supergirl är nu tillbaka på vita duken

Barry Allen använder sina superkrafter för att resa tillbaka i tiden och ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj, påverkar han framtiden. Barry fastnar i en ny verklighet där general Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, utan hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad kryptonier. För att kunna rädda världen han är i och för att kunna återvända till sin framtid måste han springa för livet. Om han gör den ultimata uppoffringen, kommer han att kunna återställa universum?

Biopremiär för The Flash (2023)
Foto: Warner Bros..

En imponerande ensemble 

The Flash är en amerikansk superhjältefilm baserad på DC Comics karaktär med samma namn. Den är regisserad av Andy Muschietti, med manus skrivet av Christina Hodson. Filmen blir den trettonde filmen i DC Extended Universe som korsars samt gör referenser till andra filmer baserade på DC-serier.

I rollerna ser vi bland annat Ezra Miller som Barry Allen / The Flash, Sasha Calle som Kara Zor-El / Supergirl, Michael Keaton och Ben Affleck som Bruce Wayne / Batman och Michael Shannon i rollen som General Zod. Här kan du läsa vad vi på Filmtopp tyckte om The Flash!

Missa inte premiären av The Flash 2023 den 14 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL