Eddie Murphy bekräftar – då kommer ”Shrek 5”

Eddie Murphy bekräftar – då kommer ”Shrek 5”

Sofie Landgren
26 juni 2024 kl. 11:36

Glada nyheter för alla Shrek-fans där ute

Eddie Murphy gör rösten som Åsnan i den amerikanska originalversionen av de omåttligt populära filmerna om "Shrek". Nu bekräftar stjärnan att de är i full rullning med att färdigställa den femte filmen som kommer att ha premiär redan nästa år.

Den senaste filmen som handlar om Shrek kom ut 2010, och dessförinnan fick världen ta del av tre filmer, där den första släpptes redan 2001. Många har länge velat veta hur det ser ut, kan vi förvänta oss att se den älskade filmserien komma tillbaka? Någon som menar att inte bara en, utan två filmer är på väg, är självaste Eddie Murphy som gör en av huvudrollerna.

Eddie Murphy bekräftar – då kommer ”Shrek 5”
Foto: DreamWorks.

 

Eddie Murphy levererar äntligen goda nyheter om "Shrek 5"

Efter snart 15 långa år avslöjar nu Eddie Murphy att den femte Shrek-filmen är i full rullning och väntas komma ut nästa år. I en intervju hos Collider säger Eddie Murphy (som gör rösten till Åsnan, eller Donkey som han heter på engelska) att han för närvarande håller på att spela in repliker till sin karaktär.

– Vi började göra Shrek för fyra-fem månader sedan, jag spelade in första akten och vi ska fortsätta, och i år kommer vi göra klart den. Så det kommer en till Shrek, och det kommer att komma en egen film om Åsnan. Så vi gör en film om Shrek och sen en om Åsnan. Inte samtidigt, vi har börjat att spela in Shrek, och jag tror att den kommer ut 2025 och efter det kommer vi att göra filmen om Åsnan, säger Eddie under intervjun.

Exakt när den femte filmen om Shrek väntas komma ut nästa år vet vi i dagsläget inte, men den som väntar på något gott (i det här fallet grönt) väntar aldrig för länge, och Filmtopp lovar att uppdatera dig om ämnet så fort vi kan!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL