Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Eagleheart säsong 3 – detta vet vi

Eagleheart säsong 3 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2021

Kommer den tredje säsongen av Eagleheart till Sverige?

Serien "Eagleheart" har funnits ute några år nu, men det är först på senare tid som den har etablerat sig i Sverige på allvar. Säsong ett och två har landat på HBO Nordic och nu är det av förklarliga skäl många som frågar sig om även nästa säsong kommer till streamingtjänsten.

"Eagleheart" är en actionkomedi som sändes i tre säsonger under åren 2011-2014. I Sverige har den serien inte uppmärksammats riktigt så mycket som den förtjänar – det vill säga fram tills nu. Under året har HBO Nordic börjat sända serien, vilket har inneburit att allt fler svenskar har fått upp ögonen för serien.

Eagleheart är som sagt en actionkomedi, men mer specifikt är det en parodi på alla polisserier som finns där ute. Polisserierna är som bekant mycket populära i Sverige, men ibland kan det faktiskt blir för mycket av det goda – och då kan det vara uppfriskande med en skämtsammare tappning av genren.

I samband med att den andra säsongen av Eagleheart har hittat till HBO Nordic är det många av seriens nyvunna fans som också frågar sig om, eller snarare när säsong 3 kommer. Filmtopp har gjort lite efterforskningar och vi har svaret ni är ute efter.

Då kommer Eagleheart säsong 3.

Eagleheart på HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

Vi har goda nyheter till alla fans av Eagleheart. Den andra säsongen av serien kom till HBO Nordic den 4 juni, men redan nu är det klart att även den tredje säsongen är på väg till HBO:s nordiska streamingplattform. Säsong 3 av Eagleheart kommer till HBO Nordic den 11 juli – det meddelade streamingtjänsten när de presenterade alla sina premiärer för sommaren 2021.

Med de goda nyheterna kommer dessvärre även mindre bra nyheter. Eftersom Eagleheart avslutades redan 2014 innebär det att den tredje säsongen på HBO Nordic även blir den sista. Så som dagens streamingvärld skall man dock aldrig säga aldrig – tidigare avslutade och nedlagda serier får titt som tätt nytt liv på nya plattformar flera år efter att de sänt sitt sista avsnitt.

Skulle Eagleheart fortsätta att leta sig till nya marknader är det alltså inte helt osannolikt att någon form av fortsättning skulle kunna komma att bli på tapeten – det har som sagt hänt flera gånger tidigare. Med det sagt är en fortsättning av Eagleheart ingenting vi bör hoppas på i dagsläget. Vi får helt enkelt luta oss tillbaka för att vänta och se hur saker och ting utvecklar sig.

MER LÄSNING:
Bästa serierna på HBO 2021

NÄSTA ARTIKEL