Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Black Adam

Dwayne Johnson - Då släpps superhjältefilmen “Black Adam”

Filmtopp
Sofia Olovsson | Nyhet
29 mars 2021
Filmtopp
Sofia Olovsson | Nyhet
29 mars 2021

Spelar huvudrollen som Black Adam i filmen med samma namn.

Inspelningen av “Black Adam” är igång där ingen mindre än Dwayne Johnson har landat huvudrollen. Nu har stjärnan själv gått ut med nyheten om att filmen väntas vara redo att släppas nästa år.

DC Comics är grundpelaren till många superhjältar som vi känner till, däribland Batman, Stålmannen och Shazam. Filmer om dessa superhjältar har de flesta sett eller hört talas om, till exempel The Dark Knight, The Green Lantern och Shazam. Det är i den sistnämnda filmen som vi får möta Captain Marvels fiende Black Adam som nu är igång med inspelningen där vi får se både Dwayne Johnson och Pierce Brosnan i rollerna. 

Black Adam
Black Adam. Foto: Warner Bros.

Det var tidigare i dag som CNN rapporterade om att Dwayne Johnson själv gått ut med nyheten om att filminspelningen av Black Adam är igång, men också när den förväntas ha premiär. I ett inlägg på Instagram skriver skådespelaren att filmens premiärdatum är satt till den 29 juli 2022.

Med tanke på tidigare framgångar inom DC Comics superhjältar och dess många filmatiseringar är Black Adam definitivt en film att längta efter.

Är du ett DC Comics fan så kan du läsa mer om de bästa DC-filmerna här.

NÄSTA ARTIKEL