Dave Bautista får roll i filmen Stuber

Dave Bautista får roll i filmen Stuber

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 06:07 | Publicerad 17 december 2017 kl. 13:12

Dave Bautista är tydligen väldigt kräsen vad det gäller roller i nya filmer, han tar inte vad som helst.

Här kan du se Drax hålla en kniv i handen.
Drax

Han har en roll i Marvel-universumet och vi känner igen honom från filmen Guardians of The Galaxy, där han spelar Drax, samt från kommande Avengers: Infinity War Vi pratar givetvis om skådespelaren Dave Bautista.

Dave Bautista har försökt hitta filmer med en blandning av action och komedi och har länge försiktigt leta efter det rätta projektet. Bautista har nu funnit en passande roll i en ny film, nämligen Stuber.

20th Century Fox har köpt upp rättigheterna till filmen av skribenten Tripper Clancy, och det gjordes för över ett år sedan. Michael Dowse har också anslutit sig till projektet och ska regissera. Producenterna kommer bli John Francis Daley och Jonathan Goldstein; dessa två har jobbat med varandra tidigare i bland annat filmen Vacation Guide to the Solar System där de båda hade roller som regissörer. Vad Stuber kommer att handla om vet vi inte riktigt ännu.

Men det är inte endast actionfilmer Bautista vill vara med i. Det går nu rykten om att han också letar efter andra typer av film, men än är det inte klart vilken typ av film eller vilken film han ska spela i. Skådespelaren är dock just nu väldigt upptagen eftersom han spelar Drax i Avengers: Infinity War. Trailern av Avengers: Infinity War sätter nya rekord

Är du sugen på att se Bautista i "Stuber"?

NÄSTA ARTIKEL