Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
En person vid en dator

Donald Trump släpper streamingtjänst

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2021

Fokus på material som inte är "woke"

USA:s före detta president har stora planer. Utöver att släppa en egen sociala medier-plattform vill han skapa en alldeles egen streamingtjänst.

Det stormade flitigt kring Donald Trump under hans fyraåriga ämbete som USA:s president. Vid två tillfällen har han varit på väg att bli avsatt och enligt The Washington Post mäktade han otroliga 30 573 falska eller vilseledande uttalanden under sin presidentperiod. När han sedan förlorade valet, var han snabb med att påstå att han utsatts för omfattande valfusk.

Detta till trots planerar nu affärsmannen Trump att lansera en egen social plattform vid namn "Truth Social". Trump Media & Technology Group (TMTG) planerar att släppa plattformen under nästa års första kvartal.

MER LÄSNING:

I ett pressmeddelande skriver de att de ämnar att "skapa en rival till liberala medias konsortium och slå tillbaka mot Silicon Valleys stora teknikföretag som har använt sin ensidiga makt till att tysta Amerikas opposition".

Även Donald Trump har uttalat sig: "Vi lever i en värld där talibanerna har en stor närvaro på Twitter, ändå har din amerikanska favoritpresident blivit tystad. Det är oacceptabelt. Jag är väldigt exalterad över att skicka min första Truth på Truth Social väldigt snart."

Lanserar streamingtjänst i samma anda

I samband med den här nyheten meddelar Donald Trump att hon också ska lansera en egen streamingtjänst, vid namn TMTG Plus. Det är också klart att Scott St. John, som tidigare har producerat America's Got Talent och Deal or No Deal, kommer att leda företagets utveckling.

Streamingtjänsten kommer också att fokusera på att visa program som inte kan klassas som "woke". När TMTG+ släpps återstår att se.

NÄSTA ARTIKEL