Donald Glover avslöjar – manuset till Community-filmen är färdigt

Donald Glover avslöjar – manuset till Community-filmen är färdigt

Johan Samuelsson Krantz
01 februari 2024 kl. 11:02

Efterlängtat filmprojekt tar form med bekräftat färdigt manus – fansen entusiastiska

Förväntningarna stiger när efterlängtat filmprojekt tar form med stark ensemble. Nu avslöjar "Mr. & Mrs. Smith"-aktuella Donald Glover att manuset till "Community"-filmen är färdigskrivet.

Nu kan alla känna sig till freds som gått och väntat på att serien och kultfavoriten Community (2009), ska bli film en gång för alla. Donald Glover, känd för sin roll som Troy Barnes i serien, avslöjade nyligen för Entertainment Tonight att arbetet med filmen baserad på serien går framåt. 

Glover berättade att projektet inte bara är på gång fortfarande, utan att manuset till Community-filmen är färdigt. Även om Glover ännu inte har haft tillfälle att läsa manuset, är han entusiastisk och säger att det endast är en tidsfråga och att han är helt engagerad i projektet.

Filmen har varit under utveckling sedan september 2022, och det har gått nästan ett decennium sedan fansen startade en kampanj för att avsluta tv-serien med en långfilm. 

Donald Glover avslöjar – manuset till Community-filmen är färdigt
Donald Glover i "Community". Foto: NBC.

Community-filmen – återförening av originalensemblen 

Community-filmen kommer att återförena majoriteten av originalensemblen, däribland Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie, Jim Rash och Ken Jeong, med seriens skapare Dan Harmon.

Med en långfilm på horisonten ser det ut som att Glover och resten av studiekamraterna snart återvänder till Greendale Community College för en efterlängtad återförening.

För närvarande kan fansen snart se Glover, också känd som artisten Childish Gambino, i rollen som John Smith i Prime Videos omtolkning av actionkomedin Mr. & Mrs. Smith (2005). Glover är dessutom skapare av serien som har premiär på Prime Video den 2 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL