BEKRÄFTAT: Då kommer Mr. & Mrs. Smith-serien med Donald Glover

BEKRÄFTAT: Då kommer Mr. & Mrs. Smith-serien med Donald Glover

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
15 september 2023 kl. 11:00

Prime Video meddelar att Mr. & Mrs. Smith-premiären närmar sig

I ett pressmeddelande avslöjar Prime Video att den efterlängtade och omtalade "Mr. & Mrs. Smith"-serien med och av Donald Glover snart kommer att få se dagens ljus.

Den har varit på gång i några år nu, och stött på ett och annat hinder på vägen, men nu är serieversionen av Mr. & Mrs. Smith snart redo att ta Prime Video-publiken med storm på allvar. Serien är, som titeln skvallrar om, en nytolkning av den Doug Liman-regisserade actionkomedin med Brad Pitt och Angelina Jolie från 2005. Denna gången spelas huvudrollerna istället av Donald Glover (Atlanta, Community) och Maya Erskine (Obi-Wan Kenobi, PEN15).

Glover är dessutom skapare av serien tillsammans med Francesca Sloan (Atlanta, Fargo).

Handlingen i den nya serien kretsar kring John (Glover) och Jane (Erskine), två främlingar som lagt sina privata jag åt sidan för att föras samman som partners inom såväl spionage som äktenskap. De har förts samman av en mystisk organisation och i seriens varje avsnitt får vi följa med dem på nya uppdrag samtidigt de försöker navigera det nya äktenskapet. Arrangemanget är inte utan konflikt, men i det här äktenskapet är skilsmässa inte ett alternativ.

BEKRÄFTAT: Då kommer Mr. & Mrs. Smith-serien med Donald Glover
Donald Glover och Maya Erskine som Mr. John Smith och Mrs. Jane Smith. Foto: Prime Video.

Då kommer Mr. & Mrs. Smith-serien med Donald Glover till Prime Video

I ett pressmeddelande avslöjar Prime Video att Mr. & Mrs. Smith-serien kommer att ha premiär på streamingtjänsten i början av 2024. Något exakt datum är ännu inte annonserat.

Utöver nämnda Glover och Erskine förväntas även skådespelare som Paul Dano, John Turturro och Michaela Coel m.fl. medverka i serien. I ett tidigare skede i utvecklingen av serien var det Fleabag-stjärnan Phoebe Waller-Bridge som var anknuten till projektet för att spela den kvinnliga huvudrollen, men hon rapporterades sedan ha hoppat av på grund av kreativa meningsskiljaktigheter.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL