Vi välkomnar serien GhostForce till Disney+

Vi välkomnar serien GhostForce till Disney+

  • Disney+
Uppdaterad kl. 13:02 | Publicerad 01 februari 2023 kl. 10:02

Tre barn kämpar i smyg mot spöken som hemsöker deras hemstad

Den animerade serien "GhostForce" har landat på Disney+ i dag – och den är ett perfekt alternativ för de yngre i familjen.

Skaparen bakom GhostForce är Jeremy Zag – en prisbelönt producent, regissör och manusförfattare som ligger bakom flertalet animerade barn- och familjefilmer och tv-serier.

Den franska serien GhostForce hade ursprungligen premiär på den franska barnkanalen TFOU i augusti 2021 och har nu även hittat till den svenska streamingmarknaden, där den går att streama på Disney+. Serien har tidigare visats på Disney Channel i Sverige.

Några av de engelska röstskådespelarna som vi får höra i serien är Tara Sands, Ogie Banks och Cassandra Lee Morris, men serien finns även tillgänglig på svenska och en rad andra språk. 

Barn i kamp mot spöken

Barnprogrammet handlar om tre mellanstadiebarn som är bosatta i New York och arbetar som ett team i kampen med att ta slåss och ta fast spöken som det mänskliga ögat inte kan snappa upp. De är överallt och ingenstans och teamet GhostForce viktiga uppdrag blir att beskydda den hemsökta staden från spökena endast de kan se.

I dag har serien haft premiär på Disney+ och det finns hela 26 avsnitt på över 20 minuter vardera att streama. Skaparen Jeremy Zag avslöjade i november 2021 att en andra säsong är på gång, men den har ännu inte sett dagens ljus.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL