Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tusse sjunger i Disneys julkortfilm

Tusse sjunger i Disneys julkortfilm

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 november 2021

”Från oss alla till er alla”

Se Disneys animerad kortfilm "Bonuspappan" som innehåller en ny jullåt som sjungs av Tusse. Filmen är en del av Disneys årliga julkampanj och blir tillgänglig i 45 länder världen över.

Nu lanserar Disney sin årliga julkampanj ”Från oss alla till er alla” för att markera starten av den härliga högtiden. Inför den globala julkampanjen har Disney tagit fram en animerad kortfilm och jullåt som lanseras både i TV och i Disneys egna kanaler i 45 länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien.

Den tre minuter långa animerade kortfilmen följer ”Bonuspappan” och hur han navigerar sin första jul tillsammans med sin nya familj. Nytt för i år är att Sverige släpper en lokalanpassad version där Tusse Chiza släpper julsingeln ”Kärlek bortom ord” tillsammans med Disney.

I den animerade kortfilmen får fansen ta del av dolda ”påskägg” från Disney och kortfilmen delar även konstverk från barn som stöds av Make-A-Wish. Skapandet av reklamfilmen gjorde det möjligt för Make-A-Wish att uppfylla en mycket speciell önskan från 13-årige Dylan, vars önskan var att bli en animatör.

– Bonuspappan är en kortfilm om en modern familj som vill hedra gamla jultraditioner och samtidigt skapa nya tillsammans, och om hur en fin historia kan föra en familj närmare varandra. Jag är jätteglad att det är just Tusse som sjunger den svenska versionen av låten i filmen, Kärlek bortom ord. Han är en stor talang med en otrolig energi och har en fantastisk röst, Hans van Rijn, Country Manager för Disney i Norden.

 

Här hittar du det senaste nya om Disney+!

NÄSTA ARTIKEL