Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailern till nya Ensam hemma tas emot med besvikelse

Trailern till nya Ensam hemma tas emot med besvikelse

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
13 oktober 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
13 oktober 2021

Den första trailern till Home Sweet Home Alone är här

Disney+ blåser nytt liv i den älskade "Ensam hemma"-filmserien när "Home Sweet Home Alone" kommer till streamingtjänsten den 12 november. Nu har en första trailer till filmen kommit.

Snart är det dags för Home Sweet Home Alone att ha exklusiv premiär på Disney+. Den 12 november släpps filmen och nu har vi fått ta del av en första officiell trailer.

I den nya Ensam hemma-filmen kommer vi att få följa en ung pojke som blir kvarlämnad hemma under julen samtidigt som hans familj åker till Tokyo. Har du sett de tidigare filmerna kan du säkert lista ut att det därefter kommer att dyka upp två inbrottstjuvar som pojken måste bemöta.

LÄS OCKSÅ: De bästa julfilmerna

SE TRAILERN TILL HOME SWEET HOME ALONE HÄR:

Trots att den kommande filmen är rejält stjärnspäckad, med namn som Pete Holmes, Ellie Kemper, Keenan Thompson, Rob Delaney m.fl. – och med Archie Yates (som gjorde succé i Jojo Rabbit) i huvudrollen – så går det inte att förneka att trailern till Home Sweet Home Alone reser en och annan varningsflagg.

Det är alltid riskabelt att ta älskade filmserier i nya riktningar, det är ju redan några av Ensam hemma-uppföljarna tydliga bevis på, och baserat på reaktionerna som trailern har bemötts med så går det att ifrågasätta beslutet i att inte låta detta projekt vara.

På Youtube har trailern överväldigande många negativa reaktioner och i kommentarsfältet verkar de flesta tycka att det ser ut som en billig kopia av de två första Ensam hemma-filmerna.

Det må vara dumt att döma filmen på förhand, men visst ser vi ut att ha all anledning att vara lite oroliga?

LÄS OCKSÅ: 11 barnskådespelare som blev stjärnor

NÄSTA ARTIKEL