Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Scrat med ekollon

Trailer från nya serien Ice Age - Scrat på äventyr

  • Disney+
David Forssell | Nyhet
30 mars 2022
David Forssell | Nyhet
30 mars 2022

Den 13 april släpps nya serien om den excentriske ekorren Scrat

Snart är vintern på väg bort men för den som ändå föredrar ett kallare klimat kan Disney+ nya isiga serie "Ice Age - Scrat Tales" vara en tillflyktsort när våren drar in.

Vi är nog ganska många som sett i alla fall en film från den så kallade Ice Age-franchisen. Den första filmen, Ice Age, hade premiär för tjugo år sedan 2002, och sedan dess har ytterligare fem långfilmer producerats samt ett antal kortfilmer och TV-specialer. För den oinsatta utspelar sig majoriteten av dessa filmer under istiden, där vi får följa en skiftande uppsättning djur, som mammutar och sabeltandade tigrar, som på olika sätt måste hjälpas åt för att nå sina olika mål.

I den nya serien, Ice Age - Scrat på äventyr får vi följa den sabeltandade och ekollongalna ekorren Scrat. Scrat har även dykt upp i tidigare filmer men nu får han alltså möjlighet att skina själv. 

Se trailern här!

Serie på sex avsnitt

Enligt IMDb är serien strukturerad kring sex avsnitt om Scrat, vars liv förändras när han plötsligt får axla rollen som pappa åt en ekorrunge, kallad Baby Scrat. I trailern som släppts introduceras vi för hans underhållande kamp att välja mellan att ta hand som sin nya lilla familjemedlem och hans klassiska jakt efter ekollon. Trailern indikerar också starkt att Scrats lilla beroende tycks vara lite av en fix idé även hos den mindre av de två ekorrarna. 

Tidigare i år släppte Disney+ Ice Age - Buck Wilds äventyr, vilken vi på Filmtopp även skrivit en recension på som går att läsa här.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL