Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023

Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023

Filmtopp
Uppdaterad 31 oktober 2023 kl. 15:10 | Publicerad 30 oktober 2023 kl. 12:10

Mordmysterier och julmys bland nyheterna

I väntan på den fullständiga listan kan vi ta del av flera nya höjdpunkter på streamingtjänsten. Här är nya filmer och serier på Disney+ i november 2023.

Vi har tidigare fått ta del av Netflix nya filmer och serier i november 2023, samt senaste nytt på HBO Max och ytterligare streamingtjänster. Nu har även Disney+ gått ut med sin sammanställning av titlar som väntar prenumeranterna under november.

Nedan hittar du alla nytillskott på streamingtjänsten – som skruvar igång juluppladdningen ordentligt.

Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023

Nu är det jul (igen)/The Santa Clauses (säsong 2) – 8 november

I den andra säsongen av The Santa Clauses återser vi Tim Allen som jultomten när han ser över sitt familjeföretag. I den första säsongen fick han kasta sina pensionsplaner åt sidan för att rädda julen – den här gången försöker han hitta sin rättmätige efterträdare. Fokus ligger då på sonen Cal, som han vill ska axla den viktiga rollen som jultomte. 

Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023
Foto: Disney.

Culprits (säsong 1) – 8 november

Snart släpper Disney en helt ny thrillerkomedi i form av serien Culprits. Handlingen följer en grupp skurkar som efter en misslyckad heist flyr åt varsitt håll. Inte långt efteråt blir de alla måltavla av en mystisk seriemördare som vill plocka ut dem en efter en. För att överleva och försvara allt de älskar måste de hitta varandra och samla sig på nytt.

Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023
Foto: Disney.

A Murder at the End of the World – 14 november

I denna moderna Agatha Christie-osande thrillern följer vi Generation Z-detektiven och hackern Darby Hart som tillsammans med åtta andra gäster blir inbjuden till ett avlägset retreatcenter som drivs av en tillbakadragen miljardär. När en av gästerna plötsligt hittas död måste Darby bevisa att det har begåtts ett mord innan mördaren bestämmer sig för att slå till på nytt.

Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023
Foto: Disney.

Dashing Through The Snow – ny julfilm den 17 november

Redan innan årets stora julmånad börjar Disney värma upp sina prenumeranter för mystittning med mer än bara The Santa Clauses säsong 2. Inom kort släpper de nämligen filmen Dashing Through The Snow, som följer en frånskild socialarbetare vid Atlantas polisavdelning. När han blir ivägskickad på ett uppdrag samtidigt han tillbringar julafton med sin dotter kommer viktiga människomöten och att hjälpa honom förstå den magi som bara julen besitter.

Nya serier på Disney+ i november 2023
Foto: Disney+

Brawn: The Impossible Formula 1 Story – 15 november

Ingen mindre än Keanu Reeves guidar oss genom en av Formel 1-världens mest makalösa berättelser någonsin. I en gripande dokumentärserie i fyra delar får vi följa Brawn GP:s framfart i F1-världen, under en av sportens mest utmanande perioder. I avsnitten får vi unika insikter av Ross Brawn själv, samt ikoniska förare som Jenson Button och Rubens Barrichello.

Nya filmer på Disney+ i november 2023
Foto: Disney+

Quiz Lady – 3 november

I Quiz Lady får vi följa en gameshow-besatt ung kvinna som lever ett tillbakadraget liv, trots ett skarpt intellekt. När hon måste skaffa pengar för att täcka sin mammas spelskulder återförenas hon med sitt vrak till syster. Syskonduon måste nu samarbete under en resa genom landet för att skramla ihop tillräckligt med pengar för att rädda mamman. I rollerna hittar vi bl.a. Awkwafina, Sandra Oh, Jason Schwarzman, Will Ferrell och Tony Hale m.fl.

Nya filmer och serier på Disney+ i november 2023 – Reservation Dogs (säsong 3)
Foto: Disney+

Fler premiärer på Disney+ i november 2023

  • Solar Opposites (säsong 4) – 1 november
  • Eureka! (säsong 1) – 1 november
  • The Simpsons (säsong 34) – 8 november
  • Deutsches Haus (säsong 1) – 15 november
  • Drive With Swizz Beatz (säsong 1) – 16 november
  • Faraway Downs – 26 november
  • American Horror Stories (säsong 3) – 29 november
  • The Wonder Years (säsong 2) – 29 november
  • Reservation Dogs (säsong 3) – 29 november
NÄSTA ARTIKEL