TIPS: Nu kan du streama Goosebumps – mysteriedriven familjeserie

TIPS: Nu kan du streama Goosebumps – mysteriedriven familjeserie

  • Disney+
Filmtopp
14 oktober 2023 kl. 09:36

Bygger på R.L. Stines böcker

Har du missat att den helt nya serien "Goosebumps" på Disney+? I den följer vi en grupp high school-elever som råkar släppa ut övernaturliga krafter de nu måste stoppa.

Behöver du fler familjevänliga mysterier? Då kan den rätta titeln för dig ha landat. I går, på fredagen den trettonde, var det nämligen streamingpremiär för den mysteriedrivna och kusliga originalserien Goosebumps Disney+. Den bygger på bästsäljande författaren R.L. Stines böcker, och stilmässigt för den tankarna till verk av Steven Spielberg

Goosebumps följer vi en grupp high school-elever som ger sig ut på en mörk och skruvad resa för att utreda den tragiska bortgången av tonårspojken Harold Biddle. Samtidigt avslöjas mörka hemligheter från deras föräldrars förflutna. I en av rollerna ser vi Justin Long, känd från Dodgeball: A True Underdog StoryTusk och Barbarian.

När det kommer till antalet tillgängliga avsnitt har Disney valt att släppa så mycket som första halvan av säsongen direkt. Framöver släpps det ett nytt avsnitt varje fredag.

Se trailern till "Goosebumps" här:

Fler spännande nyheter på Disney+

Goosebumps är en av flera nya originalproduktioner på Disney+ som prenumeranterna borde ta tillfälle att spana in. Bland deras nya filmer och serier i oktober hittar vi även den kusliga filmen Haunted Mansion med namn som Danny DeVito, Jared Leto och Rosario Dawson, en ny säsong av Loki och den Stephen King-baserade skräckisen The Boogeyman

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL