Nya filmer och serier på Disney+ i oktober 2023

Nya filmer och serier på Disney+ i oktober 2023

  • Disney+
Filmtopp
28 september 2023 kl. 16:09

Premiärer på Disney+ i oktober

Marvel, kusliga filmer och serier samt unika dokumentärserier – det är bara några av premiärerna som väntar. Här är alla nya filmer och serier på Disney+ i oktober 2023.

Höjdpunkter på Disney+ i oktober 2023

Nya filmer och serier på Disney+ i oktober 2023
Foto: Disney+

Loki (säsong 2) – 6 oktober

Säsong två av Marvel Studios Loki tar vid där den omskakande säsongsfinalen slutade, då Loki hamnar i en kamp om Time Variance Authoritys själ. Tillsammans med Mobius, Hunter B-15 och ett team med nya och återvändande karaktärer, navigerar Loki i det evigt växande och farliga multiversumet. Där tar han upp jakten på Sylvie, domare Renslayer och Miss Minutes men också sanningen om vad det innebär att äga en fri vilja.

Ett nytt avsnitt varje vecka.

Nya serier på Disney+ i oktober 2023
Foto: Disney+

Dear Mama (säsong 1) – 4 oktober

Från den prisbelönta regissören Allen Hughes kommer FXs Dear Mama, en djupt personlig serie i fem delar som utmanar den klassiska dokumentärens sätt att berätta en historia och belyser relationen mellan en mor och son, Afeni och Tupac Shakur. Deras berättelse skildrar USA:s möjligheter och utmaningar under en tid med revolutionär glöd – hiphopkulturens mest framträdande decennium.

Alla avsnitt släpps på premiärdagen.

Nya filmer på Disney+ i oktober 2023
Foto: Walt Disney Studios.

Haunted Mansion – 4 oktober

Inspirerad av den klassiska nöjesparksattraktionen berättar Haunted Mansion historien om Gabbie (Rosario Dawson), en ensamstående mamma som upptäcker att det hus som hon och hennes son bor i är hemsökt av spöken. I hopp om att återfinna lugnet rekryterar Gabbie ett spretigt gäng med spirituella experter för att bli av med husets övernaturligheter.

Filmen bjuder på action, äventyr och komedi tillsammans med superstjärnor som LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis och Jared Leto. Haunted Mansion är skriven av Katie Dippold och regisserad av Justin Simien. Filmen har producerats av Dan Lin och Jonathan Eirich tillsammans med de exekutiva producenterna Nick Reynolds och Tom Peitzman.

Nya filmer och serier på Disney+ i oktober 2023
Foto: Disney+

Goosebumps (säsong 1) – 13 oktober

I Goosebumps, inspirerad av den bästsäljande bokserien av R.L. Stine, följer du en grupp high school-elever som ger sig ut på en mörk och skruvad resa för att utreda den tragiska bortgången av tonårspojken Harold Biddle. Samtidigt avslöjas mörka hemligheter från deras föräldrars förflutna.

Fem avsnitt släpps på premiärdagen.

Coleen Rooney: The Real Wagatha Story – premiär i oktober

Coleen Rooney: The Real Wagatha Story bygger på en sociala medie-skandal som uppmärksammats av en hel nation och som ledde till en rättegång i högsta domstolen. Den brittiska kändisen Coleen Rooneys privata Instagram-innehåll om henne och hennes familj läcktes i media utan hennes vetskap. Coleen gör en extraordinär ansträngning för att hitta den skyldige.

Alla avsnitt släpps på premiärdagen.

Fler nya filmer och serier på Disney+ i oktober 2023

  • The Boogeyman – 11 oktober
  • Appendage – 18 oktober
  • Ugglehuset (säsong 3) – 18 oktober
  • Spidey och hans fantastiska vänner (säsong 2, avsnitt 12–16) – 18 oktober
  • Praise Petey (säsong 1) – 25 oktober
  • The Lions of Sicily – 25 oktober
  • Trafficked with Mariana van Zeller (säsong 3) – 25 oktober
NÄSTA ARTIKEL