TIPS: Nu kan du äntligen streama efterlängtad skräckis på Disney+

TIPS: Nu kan du äntligen streama efterlängtad skräckis på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
22 september 2023 kl. 09:09

Är streamingtjänstens nästa succérysare här?

Sugen på att riva av en rysare i kväll? Nu har originalfilmen "No One Will Save You" äntligen premiär på Disney+.

Med brett hyllade filmer som Prey, Barbarian och Fresh har Disney+ de senaste åren överraskat sina prenumeranter världen över med vassa skräckfilmer som de själva släppt. I dag är det premiär för efterlängtade No One Will Save You som länge spåtts vara deras nästa lyckade rysare i ledet. 

TIPS: Nu kan du äntligen streama efterlängtad skräckis på Disney+
Foto: Disney.

Utomjordingar inkräktar i No One Will Save You 

Den spännande berättelsen handlar om Brynn Adams, spelad av det unga stjärnskottet Kaitlyn Dever vi känner igen från tonårskomedin Booksmart och dramaserien Dopesick. Brynn är en kreativ och talangfull ung kvinna som har blivit utstött från samhället. Ensam men hoppfull finner hon tröst i det hem där hon växte upp, tills hon en natt vaknar av underliga ljud från utomjordiska inkräktare.

Den nya filmen, som har en tajt speltid på drygt 90 minuter, resulterar i en actionfylld kamp mellan Brynn och utomjordiska varelser som bryter ut och hotar hennes framtid. Samtidigt tvingar de henne att ta itu med sitt förflutna.

I vår recension av No One Will Save You skriver Filmtopps recensent Oskar Gustavsson Klingenstierna att han saknade verklighetsförankringen för att engageras på djupet men att den är en pulshöjare. Kanske kommer du att gilla den desto bättre.

Se trailern till den rykande färska filmen här:

Filmen är skriven och regisserad av Brian Duffield och innehåller musik av kompositören Joseph Trapanese (Oblivion, The Greatest Showman). Vid producentbordet har Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum och Duffield suttit. 

NÄSTA ARTIKEL