The Kardashians. Foto: Disney+

The Kardashians är tillbaka med en ny säsong

  • Disney+
Filmtopp
22 september 2022 kl. 15:09

Säsong 2 finns nu på Disney+

Kardashian-klanens nya realityserie, "The Kardashians", är tillbaka på Disney+ med sin andra säsong.

Efter 20 framgångsrika säsonger gick realityserien Keeping Up With the Kardashians i graven. Därefter dröjde det inte länge innan vi åter fick se dem i rutan, men nu under ett annat namn. Hulu-serien The Kardashians kan ses på Disney+ i Sverige och den hade premiär under våren 2022.

Den första säsongen bestod av 10 avsnitt, men redan innan den hade premiär visste vi mer eller mindre att ytterligare säsonger skulle följa. Detta då Hulus ursprungliga beställning av realityserien låg på 40 avsnitt.

Nu kan vi återigen se Kim, Khloe, Kourtney, Kris, Kendall, Kylie och familjens nära och kära. Det första avsnittet av The Kardashians finns nu tillgängligt att streama på Disney+ och ett nytt avsnitt släpps varje torsdag.

I den nya säsong ser saker och ting fortgå som vanligt. Medlemmarna i familjen Kardashian fortsätter att leva sina extravaganta liv i strålkastarljuset samtidigt som de försöker hålla sina privatliv så stadiga som möjligt, vilket givetvis innefattar en hel del drama. Klanen växer med nya medlemmar, bröllop stundar, pressen är som alltid redo att hugga på första bästa nyhet och prövningarna de ställs inför är alltjämt lika många som de är unika.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL