Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Stjärnan sparkas från The Mandalorian

Stjärnan sparkas från The Mandalorian

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 februari 2021

Lucasfilm med tydligt utlåtande.

Skådespelerskan och den tidigare MMA-fightern Gina Carano sparkas av Lucasfilm som producerar Star Wars-serien "The Mandalorian". Anledningen är ett upprörande inlägg på sociala medier.

Gina Carano som spelar Cara Dune i Disneys tokhyllade Star Wars-serie The Mandalorian får nu sparken, rapporterar The Hollywood Reporter. Detta efter att ha publicerat ett inlägg på sociala medier där hon jämför att vara republikan med att vara jude under Förintelsen. Detta ledde till upprörda känslor bland hennes följare och kampanj-hashtaggen #FireGinaCarano.

MER LÄSNING:

Vem orkar med Star Wars numera?

Lucasfilm som nu sparkat Carano berättar följande i ett utlåtande: 

– Gina Carano är för närvarande inte anställd av Lucasfilm och det finns heller inga planer på att hon ska vara det i framtiden. 

Enligt källor till The Hollywood Reporter har Lucasfilm velat göra sig av med en Carano under en längre tid. Skådespelerskans senaste kontroversiella inlägg var nämligen bara ett av flera som mötts av kritik. Hon har bland annat hånat uppmaningar om att bära munskydd och spridit konspirationsteorier om det amerikanska valet. 

Caranos senaste inlägg är bortplockat från hennes profil. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare

NÄSTA ARTIKEL