Star Wars: Uslingarna är tillbaka – premiär för sista säsongen på Disney+

Star Wars: Uslingarna är tillbaka – premiär för sista säsongen på Disney+

  • Disney+
Johan Samuelsson Krantz
21 februari 2024 kl. 16:02

Uslingarnas sista strid mot Imperiet intensifieras

I den sista striden mot Imperiet, möter Uslingarna sina djupaste utmaningar. Följ med på deras hjältemodiga resa mot frihet och rättvisa.

I dag har den sista säsongen av Star Wars: Uslingarna premiär på Disney+. Detta är en amerikansk, animerad serie skapad för streamingtjänsten av Dave Filoni. Den är en del av Star Wars-franchisen och fungerar både som en uppföljare till, och spin-off från, serien Star Wars: The Clone Wars (2008).

Serien följer "Uslingarna" (the bad batch), en grupp elitklontrupper med genetiska mutationer som gör dem motståndskraftiga mot Order 66, vilket gjorde de flesta klonerna till brutala, lydiga slavar under kejsare Palpatines regim. De tar sig an vågade uppdrag som legosoldater i efterdyningarna av Klonkrigen.

Dee Bradley Baker (American Dad 2005–2023) ger röst åt medlemmarna i Bad Batch, medan Michelle Ang (Fear the Walking Dead 2016) spelar Omega, en kvinnlig klon som ansluter sig till truppen.

Foto: Disney+

Premiär på Disney+ för säsong 3 av Star Wars: Uslingarna – resan mot frihet

I den spännande sista säsong av Star Wars: Uslingarna testas gruppens gränser när de kämpar för att återförenas med Omega, samtidigt som hon står inför sina egna utmaningar i ett avlägset Imperialt vetenskapslabb.

Med gruppen splittrad och hotad från alla håll måste de söka oväntade allierade, genomföra farliga uppdrag och använda all sin kunskap för att befria sig själva från Imperiets grepp.

Missa inte premiären för den sista säsongen av Star Wars: Uslingarna på Disney+. De tre första avsnitten av säsong 3 finns nu att streama.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL