Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Skönheten och odjuret-serie till Disney+

Skönheten och odjuret-serie till Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 juni 2021

Disney-favoriten får en prequel-serie – stjärnorna återvänder.

Det har länge ryktats om att Disney+ har haft planer på att göra något mer med "Skönheten och odjuret" och nu har streamingjätten officiellt lagt en beställning på en musikalserie på åtta avsnitt.

Beställningen som Disney+ har lagt är enligt The Hollywood Reporter på en musikalminiserie, bestående av åtta avsnitt. Handlingen kommer att utspela sig flertalet år innan det att Belles öde korsas med Odjurets.

QUIZ: Hur väl känner du Disney-skurkarna?

Åtminstone två kända ansikten från live action-remaken från 2017, med Emma Watson, kommer att återvända i den nya serien. Det är Josh Gad som återigen kommer att spela rollen som LeFou och Luke Evans som tar sig an rollen som Gaston ännu en gång.

De två karaktärerna kommer ha ledande roller i prequel-serien, som kommer att kretsa runt LeFous styvsyster, Tilly. Tillsammans kommer trion att bege sig ut på ett äventyr efter att ett överraskande avslöjande om Tillys förflutna uppdagas.

Tilly kommer att spelas av Briana Middleton, som snart är aktuell med The Tender Bar – en film regisserad av ingen mindre än George Clooney.

MER LÄSNING: Bästa familjefilmerna på Disney+

MISSA INTE:

NÄSTA ARTIKEL