Allt nytt på Disney+ i oktober

Skaparen om hur länge The Mandalorian kan fortsätta

  • Disney+
Axel Diedrichs
22 mars 2023 kl. 09:00

Jon Favreau ger sin syn på seriens framtid

Du behöver inte oroa dig för att "The Mandalorian" tar slut med säsong 3, åtminstone inte om vi ska tro dess skapare Jon Favreau. Han kan se serien pågå en lång tid framöver.

Nu rullar den tredje säsongen av Disneys älskade Star Wars-serie The Mandalorian med Pedro Pascal i titelrollen. Även om det inte riktigt är dags att blicka fram mot en fjärde säsong, så har seriens överhuvud Jon Favreau delat sina tankar kring dess framtid. Han går inte in på detalj om vad den kommer att handla om men han bekräftar mer eller mindre att den kommer bli av, och gärna fler säsonger därpå.

The Mandalorian (säsong 3)
Foto: Disney+.

Skaparen berättar hur länge han ser The Mandalorian fortsätta

I Entertainment Weeklys podcast Dagobah Dispatch diskuterade Jon Favreau hur länge han ser The Mandalorian fortsätta och gav då positiva besked till fansen: 

– Jag vet inte vad som skulle göra att jag inte skulle tycka om att göra serien, särskilt så länge publiken känner för karaktärerna, säger Favreau och fortsätter:

– Jag älskar formatet att berätta ett kapitel i taget och hålla publiken gissandes, men också att uppfylla vissa förväntningar.

Vidare berättar Favreau att han älskar hur flera berättelser kan berättas tillsammans med The Mandalorian, som tidigare släppta Book of Boba Fett och de kommande serierna Ahsoka och Skeleton Crew. 

– Jag har det underbart, och jag älskar att jobba med Dave [showrunner för Skeleton Crew] och jag älskar hur karaktärerna utvecklas över tid, säger han i Dagobah Dispatch podcast.

I dag är det premiär för det fjärde avsnittet av The Mandalorian säsong 3 som finns att streama på Disney+. Den nya säsongen rullar fram till och med den 19 april.

När det kommer till en fjärde säsong av serien lär vi inte behöva vänta riktigt lika länge som på den tredje. Manuset till "The Mandalorian" säsong 4 är nämligen redan skrivet sedan en tid tillbaka.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL