Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sista säsongen av hyllade Atlanta – nu på Disney+

Sista säsongen av hyllade Atlanta – nu på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 december 2022

Succéserien är tillbaka för sista gången

Tokhyllade "Atlanta" är aktuell med sin fjärde och sista säsong, som har hittat till Disney+. Från och med i dag, den 28 december, kan du streama säsong 4 i sin helhet.

Den unika och ofta udda dramakomedin "Atlanta" har mer eller mindre hyllats sedan debuten 2016. Serien är skapade av multitalangen Donald Glover och handlar om Earn från Atlanta, som tillsammans med sin kusin, rapparen "Paper Boi", och kompisen Darius, försöker bygga sig en karriär inom musiken. På resan mot toppen stöter de på samtida och kulturella problem som ibland gestaltas på rent surrealistiska sätt.

Serien har över sina fyra säsonger vunnit sex Emmys och samtliga av de fyra huvudskådespelarna har alla etablerat sig som namn att räkna med i Hollywood. Vid sidan om Glover ser vi Brian Tyree Henry (Eternals, Bullet Train), LaKeith Stanfield (Uncut Gems, Knives Out, Judas and the Black Messiah) och Zazie Beetz (Joker, Bullet Train) i de bärande rollerna.

Trots de enorma hyllningar som serien har fått ta emot under sina fyra säsonger, och trots de tunga namn som medverkar, har Atlanta flugit förvånansvärt mycket under radarn i Sverige. Det återstår att se om fler svenskar tar den till sig efter hand, nu när den finns i sin helhet på Disney+. Den fjärde och sista säsongen av Atlanta består av 10 avsnitt och samtliga av dem finns på streamingtjänsten från och med i dag, den 28 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL