Då kommer Grey's Anatomy säsong 19 till Disney+

Säsong 19 av Grey's Anatomy – tillbaka på Disney+

  • Disney+
08 mars 2023 kl. 16:03

Efter flera månaders uppehåll – nu släpps nya avsnitt på Disney+

Den populära tv-serien om olika läkares privat- och arbetsliv håller sig stark – i dag rullar långköraren vidare på Disney+ med sin 19:e säsong. I den säger vi farväl till favoriter och hälsar nya ansikten välkomna.

Grey's anatomy säsong 19 avsnitt 7
Foto: Disney+

Nya avsnitt av Grey's Anatomy säsong 19 på Disney+

Grey’s Anatomy hade premiär av säsong 19 den 26 oktober 2022 i Sverige på Disney+ och efter 6 avsnitt hade släppts blev det uppehåll sedan 30 november 2022. Nu, efter flera månaders lång väntan fortsätter säsongen med nya avsnitt varje onsdag, med start i dag, den 8 mars.

Första säsongen av Grey's Anatomy släpptes redan 2005 på ABC och blev en dundersuccé och nu, efter 19 säsonger och 18 år senare, är intresset fortfarande kvar. Det har kommit och gått många karaktärer och skådespelare under seriens gång och i det senaste avsnittet är det till sist dags att ta farväl av Ellen Pompeo, skådespelaren som har varit med sedan starten i huvudrollen som Meredith Grey.

I avsnitt 7 har Meredith sin sista dag på Grey Sloan Memorial. De andra läkarna planerar att hej då-överraskning, medan Nick vill prata med henne angående deras förhållande och om de har en framtid tillsammans. Samtidigt tävlar några rekryter om att få chansen skrubba in på Maggie och Winstons hjärttransplantation, och så frågar Richard en viktig fråga till Teddy.

Avsnitt 8 av Grey’s Anatomy släpps 15 mars på Disney+

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL