Obi-Wan Kenobi-serien

Premiären för Obi-Wan Kenobi-serien läckt

  • Disney+
Filmtopp
07 februari 2022 kl. 14:02

En borttagen tweet signalerade när serien släpps

Många väntar med spänning på den nya Star Wars-serien "Obi-Wan Kenobi". Disney har lovat att den kommer snart, men nu kan datumet har läckt i en snabbt raderad tweet.

Snart är det dags för den efterlängtade TV-serien om Obi-Wan Kenobi att ha premiär på Disney+. Sedan tidigare vet vi att Ewan McGregor återvänder i rollen som den legendariske jedin och att han kommer att få sällskap av bland andra Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Moses Ingram, Sung Kang, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie och Marisé Álvarez.

Det är också känt att serien kommer att bjuda på en ny strid mellan Obi-Wan och Darth Vader, vilket fans världen över se fram emot.

När serien ska ha premiär har däremot inte varit lika självklart. Tidigare har vi bara vetat om att det ska någon gång under årets gång, men nu visar en tweet från Disney-chefen Brandon San Giovanni att premiären sker redan i maj.

I den numera raderade tweeten stod det följande: "Vår alldeles egna Obi-Wan kommer att säga "hallå, där" på Disney+… maj 2022". Uppgifterna har även bekräftats av The Hollywood Reporters egna källor, även om de ännu inte är officiella.

Sett till att den internationella Star Wars-dagen är den 4 maj, räknar vi iskallt med att det är då serien släpps.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL