The Kardashians. Foto: Disney+

Premiärdatum spikat för The Kardashians säsong 3

  • Disney+
Filmtopp
28 mars 2023 kl. 10:03

Disney+ avslöjar när Kardashian-klanen är tillbaka i rutan

Det har hunnit rulla två säsonger av "The Kardashians" på Disney+ och snart är det dags för den tredje säsongen att göra entré på streamingplattformen – nu har Disney+ avslöjat när realityserien är tillbaka med nya avsnitt.

Under gårdagen släppte Disney+ och Hulu en teaser-trailer för den kommande tredje säsongen av The Kardashians och i samband med det presenterades även ett premiärdatum för nystarten.

I teasern kan vi se Khloé Kardashian utlova att innehållet i den nya säsongen inte kommer att vara avslappnande och rofylld. Mer familjedrama ser onekligen ut att vänta – och åtminstone en av medlemmarna i familjen ser ut att reflektera över vad de gör med makten som deras unika kändisskap har genererat.

Se teaser-trailern här:

Då har The Kardashians säsong 3 premiär på Disney+

Den 25 maj är det återigen dags för Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall och Kylie att släppa oss nära inpå deras säregna liv, där kändisskap balanseras med ett vardagsliv och alla utmaningar som kommer med det. Problemen som ska övervinnas är många och läget mellan familjemedlemmarna är ofta ansträngt, men samtidigt visar de – som alltid – också upp en stark gemenskap.

The Kardashians är den nya etiketten på realityserien som följer Kardashian-klanen, efter det att föregångaren Keeping Up With The Kardashians avrundades. Den nya serien debuterade 2022 och går nu alltså in på sin tredje säsong.

"The Kardashians" säsong 3 har premiär på Disney+ den 25 maj. Nya avsnitt kommer att släppas på torsdagar.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL