Premiär för ‘Til Death Do Us Part Kourtney & Travis

Premiär för ‘Til Death Do Us Part Kourtney & Travis

  • Disney+
13 april 2023 kl. 10:04

Specialavsnitt från parets bröllopshelg i Italien

Den 13 april kommer ett specialavsnitt av serien “The Kardashians” till Disney+ med titeln ‘Til Death Do Us Part Kourtney & Travis, där tittarna under en timme får följa med hela familjen till Italien för Kourtney Kardashians och Travis Barkers bröllop. Det är fullt med kärlek, kyssar, paparazzis och helt enkelt väldigt mycket Kardashian.

Foto: Hulu/Disney+

Ett av Hollywoods mest omskrivna par

Specialavsnittet som har premiär den 13 aprilDisney+ följer ett av Hollywoods mest omskrivna och kända par, Travis Barker och Kourtney Kardashian, och deras giftermål. Programmet inleds med att paret gifter sig hos en Elvisimitatör i Las Vegas. Därifrån förklarar de själva att de valt att gifta sig tre olika gånger och nästa ceremoni blir i Santa Barbara i mitten av maj 2022. Det var enbart Travis pappa och Kourtneys mormor som var där som vittnen på grund av att de inte kan ta sig till det större bröllopet i Italien någon vecka senare. Eftersom de gifter sig utomlands är även bröllopet i Santa Barbara där de skriver på pappren som officiellt gör dem gifta. 

– Vegas var magiskt, det var liksom vårt vilda rockstjärnebröllop. Och sen var det i Santa Barbara jordnära och kändes bara som att det betydde mycket, säger Travis

Det andra bröllopet i Santa Barbara är det som de själva tycker är det mest traditionella, även om den större ceremonin med alla gäster i Italien är det stora firandet. 

Bröllopsceremoni i Italien

Vidare i programmet reser hela familjen Kardashian/Jenner till Portofino i Italien för flera dagars firande av brudparet. Med bland gästerna finns parets respektive barn och Kourtneys familj. Mamma Kris Jenner och systrarna Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner och Kylie Jenner med några av sina respektive barn. Med bland gästerna finns även parets vänner Machine Gun Kelly och Megan Fox som är ett omskrivet par i egen rätt.

Tittarna får följa paret och bröllopsgästerna när de åker på turer med en yacht och äter middag i den lilla staden där de omringas av paparazzifotografer och fans. Under förberedelserna inför bröllopet som äger rum på en klippa vid havet pratar Kourtney mycket om sin bortgångne pappa Robert Kardashian och hur hon önskar att han varit där. Hon får även en vigselring av sin mamma som hon i sin tur fick av Kourtneys pappa. 

– Min pappa hade älskat Travis och Travis påminner mig så mycket om pappa på de mest märkliga sätt, jag kan inte ens förklara det. Jag kände hans närvaro och det fick mig att känna ett lugn, säger Kourtney

Foto: Hulu/Disney+

Ett fjärde bröllop

Paret gifter sig och firar med fest på ett slott i Portofino. Nästan alla familjemedlemmar håller tal och det blir mycket kärlek och glädjetårar. Kourtney avslutar programmet med att säga att det varit tre underbara bröllop och att de definitivt kommer ha minst ett fjärde någon gång i framtiden. 

Specialavsnittet är en fortsättning på det som visats under den andra säsongen av The KardashiansDisney+ där tittarna fått se vad som lett fram till Kourtneys och Travis bröllop, men här ges alltså en inblick till hur det såg ut bakom kulisserna. Mycket material är filmat med mobiltelefoner och är arrangerat för att känslan av en hemmafilm ska uppstå där videos från de olika bröllopen klippts ihop. Fortsättningen på parets kärlekshistoria går vidare i den tredje säsongen av The Kardashians som har premiär 25 maj på Disney+ där även resten av familjen självfallet står i fokus, precis som vanligt. 

‘Til Death Do Us Part Kourtney & Travis har premiär 13 april på Disney+. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL