Kardashians

KLART: Kim Kardashian i nya American Horror Story – "skräckinjagande roll"

  • Disney+
Filmtopp
11 april 2023 kl. 08:40

Realitystjärnan medverkar i tolfte säsongen

Den tolfte säsongen av American Horror Story är på ingång och denna gången med ett oväntat besök. På Instagram delar Kim Kardashian med sig av en överraskning.

Ryan Murphy arbetar flitigt på den nästkommande säsongen av American Horror Story, den tolfte i ordningen. Enligt The Hollywood Reporter har Kim Kardashian precis skrivit under ett avtal med FX om att ansluta sig till ensemblen tillsammans med den återkommande AHS-stjärnan Emma Roberts.

Vem Kim Kardashian kommer att spela är inte känt, men rollen beskrivs som specialskriven för henne. Vad som också är unikt för den nästkommande säsongen är att samtliga avsnitt är skrivna av en och samma författare, Halley Feiffer, vilket aldrig tidigare har varit fallet i AHS.

– Kim är en av de största TV-stjärnorna i världen och vi är glada över att välkomna henne till AHS-familjen. Emma och jag är uppspelta över att få samarbeta med denna rena kulturkraft. Hailey Feiffer har skrivit en rolig, stiliserad och slutligen skräckinjagande roll för Kim, och denna säsongen är ambitiös och olik allting vi tidigare har gjort, säger Ryan Murphy i ett uttalande.

Kim Kardashian delade nyheten på Instagram

 

Kim Kardashian delade nyheten på sitt Instagramkonto med en mystisk video som säger att "Emma Roberts och Kim Kardashian är delikata", vilket är en referens till Danielle Valentine kommande roman Delicate, som den nya säsongen baseras på.

Boken beskrivs som en gripande thriller om en kvinna som blir övertygad om att en olycksbådande varelse gör stora ansträngningar för att försäkra sig om att hon aldrig blir gravid. "Den feministiska uppdatering av Rosemary's Baby vi alla behövde" beskriver författaren Andrea Bartz boken som.

Inlägget har på fjorton timmar genererat 700 000 gilla-markeringar och över 9 000 kommentarer.

Något premiärdatum för "American Horror Story" säsong 12 finns ännu inte.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL