Steve Martin lägger karriären på hyllan

Premiär för Only Murders in the Building säsong 3

  • Disney+
Filmtopp
08 augusti 2023 kl. 09:08

Steve Martin är tillbaka för nya mysterium

I dag är det premiär för "Only Murders in the Building" säsong 3 på Disney+. I serien ser vi bland andra Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez i rollerna.

Only Murders in the Building har blivit ett säkert kort på Disney+, som i två säsonger har levererat högkvalitativ underhållning. Nu är serien tillbaka med sin tredje säsong och denna gången återvänder även Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez som amatördetektiverna som försöker lösa mystiska brott.

Under epilogen av föregående säsong introducerades Paul Rudd i serien och han kommer att återvända även i den nya säsongen. Den redan stjärnspäckade ensemblen får dessutom tillskott av Hollywoods kanske tyngsta namn, Meryl Streep.

Se trailern till Only Murders in the Building nedan

Den nya säsongen av Only murders in the Building består, likt föregående, av tio stycken avsnitt på 30 minuter vardera. Serien är skapad av Steve Martin och John Hoffman.

Om detta blir Steve Martins sista roll återstår att se, stjärnan har tidigare sagt att han tänker att gå i pension så fort han är klar med "den här serien".

"Only Murders in the Building" säsong 3 finns nu att streama på Disney+

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL